Γεγονότα

Σε αναβρασμό οι υπάλληλοι του Δήμου (φωτο)

DSCN5365

Έληξε πριν από λίγη ώρα η Γενική Συνέλευση των δημοτικών υπαλλήλων που έλαβε χώρα στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου. Η συνέλευση είχε μεγάλη συμμετοχή και ενώ αυτά που απασχολούν τους υπαλλήλους των Δήμων το τελευταίο διάστημα είναι πολλά, η σημερινή συνέλευση είχε ως επίκεντρο  τις μετατάξεις των δημοτικών αστυνομικών-σχολικών φυλάκων κλπ, οι οποίοι ήταν εμφανώς καταβεβλημένοι μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

koi-sinelefsi-ota agrinio 3

Οι εισηγήσεις που έγιναν ήταν πολλές και οι περισσότεροι, μιλώντας σε υψηλούς τόνους ζήτησαν μαζική συμμετοχή σε κινητοποιήσεις ενάντια στο πλήγμα που δέχονται οι υπάλληλοι ΟΤΑ. Η εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν κατάληψη με συνέχιση της Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα και απεργία την Τρίτη, πρόταση που τελικά επικράτησε.

koi-sinelefsi-ota-agrinio 1

Οι περισσότεροι υπάλληλοι που μίλησαν, τόνισαν τη συμπαράσταση που θια χρειαστούν από τη Δημοτική αρχή αλλά ακόμα περισσότερο από τους πολίτες του Αγρινίου, στους οποίους και θα γίνει μέσα στο διήμερο ενημέρωση για τη μη λειτουργία των υπηρεισών τη Δευτέρα και την Τρίτη αλλά και για τους λόγους που οι υπάλληλοι προχωρούν στην κίνηση αυτή.

koi-sinelefsi-ota-agrinio 2

Η απογοήτευση και ο φόβος των υπαλλήλων ήταν εμφανής, με τους ίδιους να τονίζουν την ανάγκη μαζικής συμμετοχής στις κινητοποιήσεις που αποφάσισαν.

koi-sinelefsi-ota-agrinio 4

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close