ΕξελίξειςΠολιτική

Σε 10 μέρες οι υποψήφιοι της ΝΔ σε Αγρίνιο – Περιφέρεια

po-nd-papamimikos

Στην Αιτωλ/νία και ειδικότερα στο Μεσολόγγι βρέθηκε χθες ο Γραμματέας της Κ.Ε. της ΝΔ Ανδρέας  Παπαμιμίκος που συμμετείχε σε σύσκεψη της ΝΟΔΕ του κόμματος ενώ παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Παπαμιμίκος, συμμετείχε στην κομματική  σύσκεψη παρουσία και του υπεύθυνου Οργανωτικού του κόμματος κ. Λουλουδάκη αλλά και του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Σπήλιου Λιβανού και παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη αλλά και οι επαφές σχετίζονταν με τη νέα οργανωτική δομή του κόμματος και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, μοιραία η κουβέντα πήγε και στα αυτοδιοικητικά, τις στηρίξεις που θα παράσχει η ΝΔ σε  υποψήφιους κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπαμιμίκος ξεκαθάρισε πως η ΝΔ δεν θα δώσει επίσημα χρίσματα και ουσιαστικά «σιωπηρώς» ή «ανεπισήμως» θα υποστηρίξει υποψηφιότητες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «οι τοπικές κοινωνίες θα αποφασίσουν» ειδικότερα όταν του τέθηκε το θέμα του Μεσολογγίου, όπου υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που προέρχονται από τον χώρο.

Αναφορικά με τις υποψηφιότητες σε Αγρίνιο και Περιφέρεια όπου υπάρχουν καθυστερήσεις,  ο Γραμματέας του κόμματος, είπε πως οι υποψηφιότητες θα κλείσουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, διαψεύδοντας κατηγορηματικά φήμες ότι μπορεί η ΝΔ να υποστηρίξει τελικά την υποψηφιότητα του Παύλου Μοσχολιού στο Αγρίνιο, μην κατεβάζοντας υποψήφιο για το Αγρίνιο. Να θυμίσουμε πως γα τον δήμο του Αγρινίου, επικρατέστερο όνομα φαίνεται πως είναι στην παρούσα φάση αυτό του Περιφερειακού Συμβούλου και νομικού Νεκτάριου Φαρμάκη.

Στην ίδια σύσκεψη δεν έλειψαν και οι φωνές διαφωνίας για το γεγονός ότι η ΝΔ δεν κατεβάζει υποψηφιότητες με την επίσημη στήριξη της.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button