Αθλητισμός

Σχολή προπονητών θα λειτουργήσει στην ΕΠΣΝΑ

spo-mpala

Ένας μακροχρόνιος στόχος , αλλά και μια ουσιαστική ανάγκη έρχεται να εκπληρώσει η λειτουργία σχολής προπονητών ποδοσφαίρου UEFA C  που θα διοργανώσει η ΕΠΣΝΑ  μετά την σχετική έγκριση που πήρε από την Ε.Π.Ο.

Έτσι αναμένεται να λυθεί οριστικά  ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί αρκετούς προπονητές του νομού που θέλουν να πιστοποιήσουν και τυπικά την δουλειά που κάνουν καθημερινά στα γήπεδα. Ήδη  βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάθεση των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών όσων θέλουν να παρακολουθήσουν την σχολή.

Ακομη δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος διεξαγωγής της μιας και για αυτό θα αποφανθεί ο υπεύθυνος των  σχολών προπονητών της Ομοσπονδίας κος Τέλης  Μπατάκης. Απαραίτητη προϋπόθεση  για την λειτουργία της σχολής είναι να συμπληρωθούν 40 αιτήσεις υποψήφιων προπονητών . Ο αριθμός φυσικά δεν είναι απαγορευτικός μιας και οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι μόνο από τα γεωγραφικά όρια του νομού , αλλά και από τις γύρω περιοχές.

Για την λειτουργία της σχολής ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Κος Τάκης Παπαχρήστος τόνισε.

«Η  λειτουργία της σχολής αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα μας  προς την ομοσπονδία. Πιστεύουμε ότι οι επιτυχόντες νέοι προπονητές θ΄ αναβαθμίσουν ακομη περισσότερο το τοπικό μας ποδόσφαιρο,  αφού θα του μεταφέρουν μια νέα τεχνογνωσία. Όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των υποψήφιων προπονητών θεωρώ ότι σε περίπου 1 μήνα αργότερα η σχολή μπορεί να λειτουργήσει.»

Ο πρόεδρος των προπονητών του Ν. Αιτ/νιας κος Κώστας Γιωτόπουλος με την σειρά του χαιρέτησε την σχολή των προπονητών που αναμένεται να λειτουργήσει.

«Η απόφαση της Ε.Π.Ο να λειτουργήσει σχολή προπονητών αναμφισβήτητα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για  την ανανέωση του δυναμικού μας στον σύνδεσμο. Κάναμε αίτημα στην Ομοσπονδία των προπονητών και ζητήσαμε την λειτουργία της σχολής και η τελευταία με την σειρά της   το μεταβίβασε στον κο Μπατάκη. Από κοινού με την ΕΠΣΝΑ  προσπαθήσαμε  αρκετά  και τα καταφέραμε . Η συνεχής αναβάθμιση του προπονητή  και η επιμόρφωση του αποτελεί βασική μας προτεραιότητα και προσπαθούμε καθημερινά γι΄ αυτό.  Είμαστε  σε  στενές επαφές με τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου για την βελτίωση του αγαπημένου μας αθλήματος.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΝΑ  έχει ως εξής.

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑΝΙΑΣ, θα λειτουργήσει Σχολή Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA  C’ .

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν μέχρι 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ολόκληρο το παράβολο των 475 ευρώ, στο λογαριασμό της Ε.Π.Σ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Τράπεζα Πειραιώς Νο 5161-031401-366, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και να προσκομίσουν στην ‘Ένωση τα παρακάτω δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους:

 

1.                 Αίτηση συμμετοχής.

2.                 Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ΄ Γυμνασίου τουλάχιστον.

3.                 Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών.

4.                 Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών.

5.                 Ιατρική βεβαίωση περί υγείας από παθολόγο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Γ.Μ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button