Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Σχολή προπονητικής UEFA D σε συνεργασία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και του Συνδέσμου Προπονητών

Ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση υπεύθυνων ομάδων και ακαδημιών, προπονητών, γονέων και εθελοντών, θα τεθεί σε εφαρμογή στις 20-21 KAI 27-28 Φεβρουαρίου 2021 στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχεδίασε τη λειτουργία 16 ωρών Σχολών UEFA D (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), συνδυάζοντας την παρουσίαση θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων – αγώνων για ηλικίες κάτω των 12 ετών.

Ανάλυση κανονισμών αναπτυξιακών ηλικιών, προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, οργάνωση δράσεων στην ακαδημία, οργάνωση ποδοσφαιρικών δράσεων, Προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες κώδικας συμπεριφοράς, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία και παρακίνηση νέων αθλητών είναι ανάμεσα στα θέματα των επιμορφωτικών σεμιναρίων, με την Ομοσπονδία να στοχεύει στην ενιαία εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας.

Οι σχολές UEFA D, εντάσσονται στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο της Ε.Π.Ο. «Μπάλα Παντού», και θα λειτουργήσουν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας (ΕΠΣ) και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική για έναν, τουλάχιστον, εκπρόσωπο κάθε ακαδημίας και ομάδας, καθώς η κατοχή πιστοποιητικού UEFA D θα αποτελεί ένα από τα κριτήρια ελέγχου λειτουργίας και κατάταξης των ακαδημιών που θα θεσπιστούν από την Ομοσπονδία».


Επίσης, η παρακολούθηση της σχολής UEFA D είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όσους υποψήφιους προπονητές επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάθε νέα σχολή UEFA C. – Όλα θα μαθήματα θα είναι διαδικτυακά και θα σταλεί σύνδεσμος πρόσβασης σε κάθε συμμετέχοντα από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης.

 – Προτεινόμενες ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 (16:00μ.μ. – 20:00μ.μ.)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 (16:00μ.μ. – 20:00μ.μ.).

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 (16:00μ.μ. – 20:00μ.μ.)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 (16:00μ.μ. – 20:00μ.μ.).

Παρακολούθηση σχολής:

-Οι υποψήφιοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν στο email τους έναν σύνδεσμό για να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω υπολογιστή ή του κινητού τους

-Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν στην κατοχή τους υπολογιστή ή κινητό που να μπορεί να υποστηρίζει την εφαρμογή webexγια την παρακολούθηση της σχολής

-Επισυνάπτονται τα δικαιολογητικά έγγραφα που θα πρέπει να προσκομίσουν οι συμμετέχοντες, τα οποία θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 στο mail:

alavranos74@gmail.com.

ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Τα έγγραφα μπορείτε να τα κατεβάσετε από το site της ΕΠΣ epsaitol.g

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button