Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σ. Κωστίκογλου: «Δεν θα αναπληρωθούν οι απώλειες μας-είναι ξεκάθαρο ποιους ευνοεί το click away» (ηχητικό)

Την κάθετη αντίθεση του εμπορικού κόσμου του Αγρινίου, που βλέπει τον εορταστικό τζίρο να εξαϋλώνεται με την μέθοδο click away, εκφράζει ο πρόσεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, Σωκράτης Κωστίκογλου.

Ο κ. Κωστίκογλου σήμερα έστειλε μαζί με τους συναδέλφους του του Μεσολογγίου, της Ναυπάκτου, και της Αμφιλοχίας επιστολή με αποδέκτη τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου και καλείται η κυβέρνηση “να σταματήσει τον εμπαιγμό προς τις μικρές επιχειρήσεις του λιανεμπορίου να λάβει άμεσα μέτρα με γνώμονα την επιβίωση και τον βιοπορισμό” των εμπόρων.

Μιλώντας σήμερα στον ΑΕΡΑ FM 99,5 και στον Παναγιώτη Τσακανίκα, ο κ. Κωστίκογλου τόνισε πως με την μέθοδο του click away, είναι οι ισχυροί της αγοράς εκείνοι που θα ωφεληθούν, εκείνοι δηλαδή που έχουν έτοιμες ηλεκτρονικές υποδομές ώστε να δεχθούν και να εκτελέσουν παραγγελίες.

Εστιάζει μάλιστα το πρόβλημα στις περιφερειακές αγορές , όπως του Αγρινίου, που διαθέτει μεγάλη ενδοχώρα, διερωτώμενος πώς θα ψωνίσει αυτός ο κόσμος.

Σημείωσε ακόμη πως οι έμποροι δια των εκπροσώπων τους είχαν καταθέσει προτάσεις, ώστε οι αγορές να γίνονται με τηλεφωνικά ραντεβού και με αυστηρά μέτρα προστασίας, όμως δεν εισακούστηκαν.

Οι δηλώσεις του κ. Κωστίκογλου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button