ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πάνω από 660.000 οφειλέτες μπήκαν στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Πάνω από 660.000 οφειλέτες μπήκαν στη ρύθμιση των 120 δόσεων προς την εφορία, με το συνολικό ρυθμισμένο ποσό να υπερβαίνει τα 6,3 δισ. ευρώ.

Οι οφειλέτες με επικυρωμένες ρυθμίσεις, αυτοί δηλαδή που μπήκαν στις 120 δόσεις και πλήρωσαν την πρώτη δόση ή την προκαταβολή, είχαν ξεπεράσει τις 454.000, με το συνολικό ρυθμισμένο ποσό οφειλών να υπερβαίνει τα 3,981 δισ. ευρώ.

Από το ποσό αυτό τα 2,86 δισ. ευρώ αφορούν σε κεφάλαιο και τα 1,117 δισ. ευρώ προσαυξήσεις. Η ρύθμιση των 120 δόσεων ανέβασε ταχύτητες μετά τις βελτιώσεις που έγιναν και ειδικά την τελευταία εβδομάδα, ενώ μέχρι στιγμής στα κρατικά ταμεία έχουν εισρεύσει περισσότερα από 401 εκατ. ευρώ.

Οι οφειλέτες που «γύρισαν την πλάτη» στη ρύθμιση βρίσκονται αντιμέτωποι με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, εισοδημάτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων, ενώ πολλοί θα δουν τα ακίνητά τους να βγαίνουν στο σφυρί.

Οι φορολογούμενοι με ανοιχτούς λογαριασμούς στην εφορία έχουν πλέον τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τα χρέη τους ακολουθώντας την πάγια ρύθμιση των 12 ή 24 μηνιαίων δόσεων.

aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button