Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 25ο Λαϊκό αγώνα δρόμου Νεάπολης Δήμου Αγρινίου

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας για την ασφαλή διεξαγωγή του 25ου Λαϊκού αγώνα Δρόμου Νεάπολης, την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών και την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Αναλυτικά, αποφασίζεται:

ΑΡΘΡΟ (1)
Οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για το Σάββατο 08/06/2019 κατά τις ώρες 18.30΄ έως 20.30΄, κατά την διεξαγωγή του 25ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου στην Δ.Ε. Νεάπολης του Δήμου Αγρινίου Ν. Αιτ/νίας, με αφετηρία και τερματισμό το γήπεδο της Τ.Κ. Ελαιοφύτου :

α) Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Εμπεσού, από την χ/θ 2+900 (κόμβος Τριαντέικων) έως την χ/θ 7+500 (συμβολή αυτής με ανώνυμη δημοτική οδό προς Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου), με ταυτόχρονη εκτροπή αυτής στην Ε.Ο. Αντιρρίου –Ιωαννίνων, μέσω ανώνυμης δημοτικής οδού της Τ.Κ. Σπολάιτας προς την γέφυρα Αχελώου.

β) Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της δημοτικής οδού Τριαντέικων – Ελαιοφύτου από Κόμβο Τριαντέικων έως γήπεδο Ελαιοφύτου και την διεξαγωγή αυτής μέσω παράπλευρων ανωνύμων δημοτικών οδών.

ΑΡΘΡΟ (2)
Το χρονικό διάστημα, της παραπάνω κυκλοφοριακής ρύθμισης, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθεί, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)
Η παρούσα απόφαση ισχύει από την 18.30΄ ώρα της 08/06/2019.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Η λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close