Δυτική Ελλάδα

Run Greece Πάτρας: Εκατοντάδες Πατρινοί τρέχουν "Για καλό σκοπό" (video)

spo-run-creeceΈγινε η Εκκίνηση για τα 10 χλμ και σε δυο διαφορετικές φάσεις με εκατοντάδες πατρινούς να ξεχύνονται στην Κορίνθου και από την πλατεία Γεωργίου όπου ανέμεναν τον ήχο της εκκίνησης και το εναρκτήριο λάκτισμα έγινε.

Το μεγάλο ραντεβού όλων είναι σήμερα στην Πάτρα, όπου θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Run Greece της χρονιάς. Η συμμετοχή των Πατρινών και όχι μόνο, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Μπορεί να έχουν την τιμητική τους σε τέτοιες διοργανώσεις οι αθλητές του στίβου, ωστόσο η Πάτρα αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών και σε ότι αφορά τους μαθητές και τις μαθήτριες, αλλά και τους απλούς πολίτες που θέλουν να αγωνισθούν “Για καλό σκοπό”.

Οι αγώνες των 5χλμ και των 10χλμ θα έχουν κοινή εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Γεωργίου Α’, ενώ ο μεγαλύτερος αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και τα 5χλμ στις 11.30.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν όσοι πάρουν μέρος είναι η εξής:

Από το κέντρο της Πλατείας Γεωργίου Α΄, έξοδος από την πλατεία διαγώνια αριστερά και είσοδος στην οδό Κορίνθου. Ακολούθως οι δρομείς στρίβουν αριστερά στην Αγίας Σοφίας, εισέρχονται στην Κωνσταντινουπόλεως, συνεχίζουν στην Μαιζώνος, περιμετρικά του κάτω μέρους της πλατείας Γεωργίου, συνεχίζουν στη Μαιζώνος και πάλι, στρίβουν αριστερά στην Παπαφλέσσα και πάλι στροφή αριστερά στην Κορίνθου, περιμετρικά του επάνω μέρους της πλατείας Γεωργίου και στροφή αριστερά για τερματισμό επί της πλατείας στο ίδιο σημείο που έγινε και η αφετηρία του αγώνα. Όσοι τρέξουν τα 10 χλμ θα κάνουν την διαδρομή δύο φορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Run Greece της Πάτρας έχει έντονο αθλητικό, πολιτιστικό αλλά και ιδιαίτερο κοινωνικό χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό και μέσα από το πρόγραμμα «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ», οι διοργανωτές θα προσφέρουν χρήματα για Κοινωνικές Δράσεις του Δήμου της Πάτρας.

thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close