Δυτική Ελλάδα

Ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη συλλέγουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τους πρόσφυγες

epi-rouxa-prosfyges1

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου καλεί τους κατοίκους της περιοχής σε συλλογή ρουχισμού- υποδημάτων και ειδών προσωπικής υγιεινής προκειμένου να καλύψουν ανάγκες των προσφύγων σε νησιά του Αιγαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος μας καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής στη συλλογή ρουχισμού-υποδημάτων ( κατάλληλα για τους χειμερινούς μήνες) και ειδών προσωπικής  υγιεινής (οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, αφρόλουτρο, σαπούνι πλάκα, χαρτομάντιλα, υγρά μαντηλάκια, μωρομάντηλα, πάνες, κ.α.) προκειμένου να προωθηθούν  στους προσφυγές  των νησιών του Αιγαίου καθώς και όπου αλλού υποδειχτεί. Ήδη υπήρξε επαφή με το Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου  Μυτιλήνης καθώς και άλλους Φορείς για την προώθηση των ειδών που θα συγκεντρωθούν.

Όσοι θελήσετε  μπορείτε να φέρετε τα είδη στο Νοσοκομείο μας. Υπεύθυνοι συγκέντρωσης  είναι τα μέλη του Δ.Σ κα Παρασκευά Ευδοξία και κος Κουκόπουλος Παναγιώτης ,τους οποίους μπορείτε να  βρείτε στη Διοικητική Υπηρεσία του Νοσοκομείου.

Για διευκόλυνση στη προώθηση , καλό θα είναι να είναι τοποθετημένα σε σακούλες που θα γραφούν σε ποια κατηγορία απευθύνονται (ειδικά ο ρουχισμός- υποδήματα) όπως: παιδικά 0-5 ετών, παιδικά 5-10, παιδικά 10-15, ανδρικά, γυναικεία ….

Ας αποδείξουμε στους « ισχυρούς της γης » ότι απέναντι στους φράχτες και τα τείχη τους αντιτάσσουμε τις δικές μας αξίες.

Το δικό μας « τείχος» ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Το  Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button