Γεγονότα

Ρίψη κρεολίνης στο ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας! Κάμερα κατέγραψε τον δράστη

epi-epal-amfiloxias

Επίθεση με ρίψη του κτηνοτροφικού  φάρμακου κρεολίνης  έγινε χτες το βράδυ στο ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας. Ο δράστης τον οποίο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, εισήλθε εντός  του σχολείου στη 01:10 το βραδύ  φορώντας καπέλο, κουκούλα, γάντια, φόρμα γυμναστικής και έριξε το επικίνδυνο  χημικό. Η ρίψη κρεολίνης στο συγκεκριμένο σχολείο ήταν συχνό φαινόμενο τα τελευταία τρία χρόνια.  Κάποιες υποψίες για την ταυτότητα του δράστη φαίνεται να επιβεβαιώνονται σύμφωνα με πληροφορίες. Στην αστυνομική διεύθυνση Αμφιλοχίας βρίσκεται αυτή την ώρα η διευθύντρια του ΕΠΑΛ ενώ η όλη έρευνα είναι σε εξέλιξη .
Δήλωση της Διευθύντριας του ΕΠΑ.Λ.  κ. Βασιλικής Μουρατίδου στο «Μ»
Σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2013 , στο ΕΠΑ.Λ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ «άγνωστος δράστης»,  διέρρηξε το παράθυρο του  α΄ ορόφου  και έριξε την γνωστή σε όλους , πλέον, χημική ουσία: «κρεολίνη», με τον ίδιο πανομοιότυπο τρόπο που το έκανε και τα δύο τελευταία χρόνια. Για το συγκεκριμένο γεγονός έχω να γνωστοποιήσω τα κάτωθι:
Το 2011 τοποθετήθηκα ως Διευθύντρια στο σχολείο της Πόλης της Αμφιλοχίας και μέχρι σήμερα υπηρετώ στη θέση αυτή  , άοκνα, με αυταπάρνηση , με   ζήλο, με  υπομονή , με πίστη στον Τριαδικό Θεό, σεβόμενη τον όρκο που έχω δώσει ως Δημόσιος Υπάλληλος   και σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που πήρα από την οικογένειά μου.  Τις ίδιες αρχές και αξίες μεταδίδω  στους μαθητές μου , εδώ και δεκαπέντε  χρόνια που υπηρετώ ως εκπαιδευτικός.
Ενημερώνω  τους πολίτες της Αμφιλοχίας, ότι έχω κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, εγγράφως και προφορικώς , προς την Ενιαία   Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αμφιλοχίας  για να τοποθετήσουν σύγχρονα συστήματα συναγερμού  στο διδακτήριο και για τη φύλαξή του.   Ο εργαστηριακός εξοπλισμός του σχολείου καθώς και η αντικεραυνική προστασία  του κτιρίου έχουν  κλαπεί και μέχρι    σήμερα  δεν έχου αντικατασταθεί.

Δηλώνω , ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να υπηρετώ  το Δημόσιο συμφέρον και την πατρίδα μου .

e-maistros.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button