ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αδειάζουν χώροι σε νοσοκομεία της Πάτρας για τον κορωνοϊό-έτοιμο και το νοσοκομείο Αγρινίου

Μια δεύτερη ΜΕΘ μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου κατάφεραν να δημιουργήσουν προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Πρόκειται για μια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με έξι κρεβάτια, δίπλα στο δωμάτιο αρνητικής πίεσης.

Την ίδια ώρα μετά την επίταξη της οφθαλμολογικής και της ΩΡΛ οι αρμόδιοι φρόντισαν να διατεθούν και τα κρεβάτια της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής η οποία δεν λειτουργεί.

Θα πρέπει να αναφερθεί πως για να δοθούν αυτές οι κλίνες σε ασθενείς με κορωνοϊό, έπρεπε να γίνουν εργασίες καθώς έπρεπε να λυθεί το θέμα του εξαερισμού.

Οι κλινικές αυτές λοιπόν πλέον με ενέργειες που έγιναν έχουν διαφορετικό εξαερισμό από όλο το νοσοκομείο. Υπήρχε μια υποδομή ωστόσο έγιναν και κάποιες εργασίες.

Στην διάθεση των γιατρών είναι ήδη και το Νοσημάτων Θώρακος, σύμφωνα με το https://tempo24.news/.

Να σημειωθεί πως και στο νοσοκομείο του Αγρινίου έχουν γίνει σχετικές ενέργειες, ενώ και στο προσωπικο έχουν γίνει σεμινάρια σε ιατρικό-νοσηλευτικό για την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θάλαμος έχει ήδη διαμορφωθεί ειδικά, ώστε να μεταφερθούν εκεί πιθανά κρούσματα, εφόσον τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας δεν μπορέσουν να ανταποκριθούν, κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα.

Οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αλλάζουν και εμπλουτίζονται καθημερινά ανάλογα με την εξέλιξη του ιού και η Νοσηλευτική μονάδα του Αγρινίου, τις εφαρμόζει κατά γράμμα, διαβεβαιώνουν οι αρμόδιοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button