Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ρίο-Αντίρριο: Κλειστό το πορθμείο, σε ποια οχήματα απαγορεύεται η διέλευση στη Γέφυρα

Λόγω ισχυρών ανέμων

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας δικύκλων, φορτηγών οχημάτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων κενών φορτίου, καθώς και τροχόσπιτων, που κινούνται στην Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης” έχει τεθεί σε ισχύ σήμερα Τρίτη, 26/10.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Αχαΐας Ιωάννης Κυριακόπουλος, λόγω εκδήλωσης ισχυρών ανέμων, άνω των 80χλμ/ώρα, στην περιοχή του Ρίου Αχαΐας και με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων αποφάσισε:

Άρθρο 1ο

-TΗN ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ  δικύκλων, φορτηγών οχημάτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων κενών φορτίου, καθώς και τροχόσπιτων, που κινούνται στην Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ», ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο.


Άρθρο 2ο

Οι εν λόγω ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αναρτήσεως παρούσας (26-10-2021) μέχρι την λήξη των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων,  σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (άρθρο 52, παρ 2, Ν. 2696/99), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει έως σήμερα.

Σημειωτέον ότι κλειστή παραμένει και η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Τα πλοία παραμένουν δεμένα στα λιμάνια από τις 03:00 τα ξημερώματα, καθώς μέχρι και αυτή την ώρα τα φαινόμενα είναι έντονα, με ανέμους εντάσεως άνω 7 μποφόρ.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button