Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στήριξη της οικογένειας Ριμπολόβλεφ σε μελέτη για το περιβάλλον & τις ακτές στο Ιόνιο

Θετικά αποτελέσματα είχε η συνάντηση του εκπροσώπου της οικογένειας Ριμπολόβλεφ , Sergey Chernitsyn σήμερα στην Κέρκυρα με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων , Θοδωρή Γαλιατσάτο.

Η συνάντηση είχε ως θέμα τόσο την στήριξη της οικογένειας στην μεγάλη περιβαλλοντική μελέτη που θα ξεκινήσει η Περιφέρεια και αφορά την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των ακτών στο Ιόνιο, κάτι που είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο lefkadapress ο αντιπεριφερειάρχης Θοδωρής Χαλικιάς.


Αναφορά έγινε και στην στήριξη της Περιφέρειας στην τεράστια επένδυση που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο στο Σκορπιό και η ολοκλήρωσή της θα δώσει άλλες τουριστικές και οικονομικές διαστάσεις στην περιοχή.

Μετά τη συνάντηση ο εκπρόσωπος της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, Sergey Chernintsyn έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Εκτιμούμε πολύ τη στήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην μεγάλη επένδυση που θα ξεκινήσει στο Σκορπιό.

Επίσης, το ενδιαφέρον μας είναι μεγάλο στο να στηρίξουμε την πρωτοβουλία της Περιφέρειας για την έναρξη της περιβαλλοντικής μελέτης ώστε να βοηθήσουμε ουσιαστικά στην περιβαλλοντική ανάπτυξη στην περιοχή της Λευκάδας με στόχο την προστασία της φύσης.

Eίμαστε βέβαιοι ότι βήμα βήμα και με την στενή με την συνεργασία μπορούμε να έχουμε μαζί τα χρήσιμα αποτελέσματα στις εξελίξεις της περιοχής της Λευκάδας χάρη στην προσωπική συμμετοχή του Περιφερειάρχη, Θόδωρου Γαλιατσάτου και του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Θόδωρου Χαλικιά.”

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button