Γεγονότα

Ρίχνει τους τόνους ο Δ. Μιχάλης, ζητώντας "έντιμους φίλους"

koi-mixalis-dioikitis-nosokomeiou-synxi1Την θέληση του να μην εμπλακεί “σε έναν ατέρμονο κύκλο αντεγκλήσεων” δηλώνει ο Διοικητής των διασυνδεομένων νοσοκομείων της Αιτωλ/νίας Δημήτρης Μιχάλης, που όμως… απαντά στη νέα ανακοίνωση των εργαζομένων του νοσοκομείου του Αγρινίου σε βάρος του, μέσα από το προφίλ του στο facebook.

Αφήνοντας πάντως αιχμές και κάνοντας λόγο για “ανεύθυνο συνδικαλισμό” ο κ. Μιχάλης, γράφει:

“Δεν θα μπω σε έναν ατέρμονο διάλογο αντεγκλήσεων. Κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί την ενημέρωση, αλλά άλλους σκοπούς.

Είμαι αναγκασμένος όμως να κλείσω τον κύκλο αυτό (από τη μεριά μου) επισημαίνοντας ορισμένα πράγματα:
Δεν ψάχνω εχθρούς (αν σιωπούσα άραγε θα ήταν ΟΚ?) αλλά φίλους που όμως θα σταθούν έντιμα κοντά στην προσπάθεια εκλογίκευσης των λειτουργιών και προάσπισης της δημόσιας υγείας. Ο καθένας μπορεί να γίνει τέτοιος φίλος ή εχθρός, ανάλογα το ποιόν του. Η ζωή όμως συνεχίζεται.
Για το ότι αν ανατίθεται έργο ΩΡΛ σε οδοντιάτρους και το αντίστροφο, παρακαλούνται οι διαπιστώσαντες να καταθέσουν τα πειστήρια, γιατί διαφορετικές μέρες εφημέρευσης των μεν από τους δε (που ζήτησα), μόνο η παραπληροφόρηση μπορεί να το ταυτίζει με τον τρόπο αυτό.
Τα περί Επιστημονικού Συμβουλίου, παρέλκουν αναλύσεων απόντος του ιδίου από αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο.
Όσο για την πιθανή αποχώρηση του μοναδικού νευροχειρουργού, και οι πέτρες γνωρίζουν πως μελετάται -δυστυχώς- προ πολλού, ουδεμία έχουσα σχέση με τα προγράμματα εφημεριών. Κάποιοι όμως εξυπηρετούν τις σκοπιμότητές τους ταυτίζοντάς το.
Κακός και καλός συνδικαλισμός σχεδόν ποτέ δεν υπήρχε. Υπεύθυνοι ή ανεύθυνοι συνδικαλιστές όμως πάντα. Και ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του να δει που ανήκει.
Τέλος στα τα περί αλλοπρόσαλλων μετακινήσεων, κανόνων, πλαισίου, νομιμότητας, σχεδιασμού κ.λπ., γνωρίζουν και τις θέσεις και τις ενέργειες της διοίκησης τις οποίες έχουμε πολλάκις συζητήσει.
Η επιλεκτική μνήμη όμως, όπως συνήθως, έτσι και τώρα, ανέλαβε δράση, σε ορισμένους, ωθούμενη από κάποιες των συνήθων αιτιών έκκλησής της.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close