ΑτζένταΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

«Rebranding Mεσολόγγι»: Πρόσκληση γνωριμίας με το Τμήμα Αλιείας & Υδατοκαλλιεργειών του Πανεπιστημίου Πατρών

Στο πλαίσιο της 4ης Ανοικτής Μέρας Υδατοκαλλιέργειας με την υποστήριξη της ΕΛΟΠΥ

Το Τμήμα Αλιείας & Υδατοκαλλιεργειών (ΤΑΥ), στο πλαίσιο της 4ης Ανοικτής Ημέρας Υδατο-καλλιέργειας (υποστηριζόμενη από την Ελληνική Ομάδα Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας-ΕΛΟΠΥ), η οποία έχει θεσμοθετηθεί στις 30 Νοεμβρίου, εορτή του Αγ. Ανδρέα (ψαράς στο επάγγελμα), προσκαλεί για ξενάγηση γνωριμίας στις εγκαταστάσεις του, εκπροσώπους από όλες τις Σχολές, Τμήματα και Εργαστήρια του Πανεπισστημιου Πατρών.

Το Τμήμα Αλιείας & Υδατοκαλλιεργειών (κάτω από διάφορες ονομασίες και τίτλους) έχει συμβάλλει δυναμικά στο κτίσιμο και την εδραίωση της υδατοκαλλιέργειας στην Ελλάδα, σχεδόν με αποκλειστική στελέχωση του κλάδου με αποφοίτους του.


Η πρόσφατη ένταξη του ΤΑΥ στο δυναμικό του ΠΠ ενδυναμώνει και διευρύνει τη σχέση του Πανεπιστημίου με την «Γαλάζια & Πράσινη Ανάπτυξη» μέσω την δημιουργίας νέων προϊόντων, υπηρεσιών αλλά και θέσεων εργασίας «αιχμής».

Το «Rebranding Mεσολόγγι», αφορά συζήτηση γνωριμίας – στρογγυλή τράπεζα με εκπρόσωπους των άλλων Τμημάτων, με σκοπό την επίτευξη διεπιστημονικών συνεργειών.

Στόχος, η αξιοποίηση της υφιστάμενης τεχνογνωσίας και υποδομής μας μέσω διασύνδεσης με την αναλυτική ικανότητα και εμπειρία από τις διάφορες θεωρητικές και πρακτικές επιστήμες.

Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για την διαμόρφωση της στρογγυλής τραπέζης, μέχρι 27 Νοεμβρίου στο: jtheo@upatras.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button