Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Τίμησε τον Χρ. Ράδο το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

Χρ. Σταρακά: "Μοναδικό παράδειγμα για το πώς πονάει τον τόπο του κάποιος"

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ παρουσία πολλών μηχανικών και εκπρόσωπων της Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων.

Την τιμητική του στην εκδήλωση είχε ο  τοπογράφος μηχανικός Χρήστος Ράδος, για την προσφορά του στον τόπο, η οποία συνίσταται, μεταξύ άλλων, στη δωρεά της μελέτης για τη σύνδεση της Ιόνιας Οδού με την πόλη του Αγρινίου.

Η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά σε ανάρτησή της στο facebook σχολιάζει:

«Η φετινή κοπή πίτας του ΤΕΕ συμπίπτει με την απόδοσή τιμής σε ένα γνήσιο τέκνο του τόπου μας, τον κ. Ράδο, ο οποίος πρόσφερε αφιλοκερδώς μια τόσο σημαντική μελέτη στο Αγρίνιο, για τη απευθείας σύνδεση της πόλης με την Ιόνια Οδό. Μοναδικό παράδειγμα, νομίζω, για το πώς πονάει τον τόπο του κάποιος και τέτοιες πράξεις, ειδικά μέσα σε εποχές κρίσης, μόνο ελπίδα και πίστη μας δίνουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ενωμένοι.


Το ΤΕΕ έχει εξέχοντα ρόλο στην κοινωνία και είναι μπροστά σε όλες τις διεκδικήσεις στα φλέγοντα κοινωνικά θέματα, όπως και σε πολλές παρεμβάσεις του μαζί με την Περιφέρεια και τους Δήμους.
Εύχομαι στον τεχνικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, χαρές και επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο καθένας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button