ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

“Βολές” κατά της αντιπολίτευσης από την παράταξη του δημάρχου Ξηρομέρου

"Κάποιοι έδειξαν ότι είναι με τους παρανομούντες που κλέβουν το νερό με το έτσι θέλω..."

Σοβαρές αντιπαραθέσεις προκλήθηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου και στη συζήτηση για τις επιθέσεις που δέχτηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά και δημοτικοί υπάλληλοι , στο πλαίσιο εφαρμογής του κανονισμού ύδρευσης και της αντιμετώπισης των παράνομων συνδέσεων, των απλήρωτων λογαριασμών κλπ.

Η στάση που τήρησαν οι παρατάξεις Γαλούνη και Στάικου, προκάλεσαν την αντίδραση της παράταξης του δημάρχου Ξηρομέρου, που προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωση, όπου ναι αναφέρεται: “Οι μάσκες της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης έπεσαν. Η δημοτική αρχή είναι με τους πολίτες για εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης για να επέλθει τάξη και νοικοκυριό σε μία χαοτική κατάσταση.

Η αξιωματική αντιπολίτευση και η ελάσσονα με ποιους είναι άραγε”;

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή 10 Ιουλίου, ως 5ο θέμα στην ημερήσια διάταξη, έφερε ψήφισμα καταδίκης όλων των απειλών, επιθέσεων και προπηλακισμών που δέχονται οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία ύδρευσης καθώς και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος.

Η υπηρεσία ύδρευσης δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από συνθήκες απειλών και επιθέσεων. Παράλληλα ζήτησε τη στήριξη να εφαρμοστεί ο κανονισμός ύδρευσης προς κάθε κατεύθυνση, να σταματήσει το καθεστώς των παράνομων παροχών και υδροδοτήσεων και να επανέλθει η υπηρεσία ύδρευσης σε κανονικότητα λειτουργίας.

Σε αυτό λοιπόν το τόσο απλό και αυτονόητο για καταδίκη, χωρίς αλλά και αστερίσκους, η αξιωματική αντιπολίτευση με τον επικεφαλής της τον κ. Γαλούνη, ο οποίος ως Δήμαρχος αυτός έφερε και ψήφισε τον κανονισμό ύδρευσης και η ελάσσονα αντιπολίτευση με τον επικεφαλής της τον κ. Στάικο, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Αστακού, όχι μόνο δεν καταδίκασαν αυτά τα γεγονότα, αλλά αντιθέτως έκαναν προσωπικές επιθέσεις με υβριστικές αναφορές και χαρακτηρισμούς μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο κ. Στάικος μάλιστα έβγαλε και δημόσια ανακοίνωση, όπου με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, επιτίθεται στον άνθρωπο που απλά εφαρμόζει αυτό που είναι αποφασισμένο σχεδόν ομόφωνα από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή τον κανονισμό ύδρευσης.

Παράλληλα «ανώνυμοι» σχολιαστές του διαδικτύου επιτίθενται στον Αντιδήμαρχο ύδρευσης, αιρετό εκλεγμένο με τις ψήφους των πολιτών, με προσωπικά, μειωτικά, απαξιωτικά και υβριστικά σχόλια, συντονισμένοι περιέργως στα «επιχειρήματα» της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης, προσπαθώντας να πετύχουν τι; Με απειλές, λοιδορίες, βρισιές και εκφοβισμούς να σταματήσουν τον Αντιδήμαρχο και τα συνεργεία ύδρευσης να πράξουν το καθήκον τους, να σταματήσουν δηλαδή κάποιους να κλέβουν το νερό, να κλείσουν και αυτοί τα μάτια σε όλη την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και όταν με το καλό έρθουν εκλογές, να παίξουν και το μάτι πονηρά για κάνα ψήφο, γιατί έτσι έχει η κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια.

Αγαπητοί συμπολίτες πρέπει να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Εδώ που έχει φτάσει ο τομέας της ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου δεν έφτασε τυχαία. Η χαοτική κατάσταση που παραλάβαμε στην ύδρευση δεν δημιουργήθηκε σε 11 μήνες από την διοίκηση Τριανταφυλλάκη και αυτό είναι κοινή λογική, όπου κάποιοι πολιτικάντηδες του παρελθόντος που διοίκησαν με τρόπους που μας έφτασαν εδώ, ειδικοί στην παραπλάνηση, στο κακόγουστο θέατρο και στο ψεύδος, νομίζουν ότι την κοινή σας λογική μπορούν να την βιάζουν κάθε μέρα.

Το διάτρητο δίκτυο, οι παράνομες συνδέσεις στον κεντρικό αγωγό, συνδέσεις χωρίς ρολόγια, απλήρωτοι λογαριασμοί έγιναν με ανοχή και συνενοχή όλα αυτά τα χρόνια. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμα.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο όμως οι μάσκες έπεσαν. Κάποιοι έδειξαν ότι είναι με τους παρανομούντες που κλέβουν το νερό με το έτσι θέλω. Έτσι τους μάθανε όλα τα προηγούμενα χρόνια άρα έτσι να συνεχίσει μέχρι να καταρρεύσει όλο το σύστημα. Πριν φτάσει το νερό στον Αστακό στους πολίτες, πρέπει να πάρουν πρώτα οι παράνομες. Η πόλη του Αστακού ουσιαστικά σε εκβιασμό σε ομηρία.

Η δημοτική αρχή έχει την πολιτική βούληση και την αποφασιστικότητα, στον τομέα της ύδρευσης να βάλει τάξη και νοικοκυριό, γιατί ως γνωστό παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή μία χαοτική κατάσταση.

Η ύδρευση είναι ανταποδοτική υπηρεσία και δεν μπορεί περίεργες και αυθαίρετες συμπεριφορές κάποιων, να τις πληρώνουν όλοι οι άλλοι, γιατί αυτό συμβαίνει σήμερα. Κάποιοι πληρώνουν και χρεώνονται υπέρογκα για να έχουν κάποιοι νερό παράνομα και δωρεάν.

Καλούμε όλους εσάς τους πολίτες του Ξηρομέρου να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια, και τους υβριστές της αντιπολίτευσης, τους μαθουσάλες της τοπικής πολιτικής, το δίδυμο Γαλούνης και Στάικος, και τους παραδίδουμε στην κρίση σας.

Οι μάσκες έπεσαν, η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει απτόητη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button