ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

“Βαριά” καμπάνα της ΕΣΚΑΒΔΕ στον Λέοντα Μεσολογγίου

Συναντήθηκαν, σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου, τα μέλη του Δ.Σ., προκειμένου να αποφασίσουν για τα τρέχοντα θέματα της Ένωσης.

Συνομίλησαν οι Νικάκης Κώστας,Τσώνος Στράτος, Σταυρόπουλος Σταμάτης, Μπέστιας Γιώργος, Σερέτης Γρηγόρης, Πουλής Άγγελος, Δημητρίου Απόστολος, Κασιούμης Νίκος, Μπαρμπάνης Επαμεινώνδας, Βλάχος Σταύρος και Δημολίτσας Νίκος.

1.Έγινε ενημέρωση επί της αλληλογραφίας.
2.Έγινε οικονομική ενημέρωση και εγκρίθηκαν όλες οι μέχρι σήμερα δαπάνες.
3.ΑΓΩΝΑΣ PLAY-OFFΑ.Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ –Α.Σ ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Α’ΑΝ-ΔΡΩΝ –4/7/2020) : ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκαν :

α)Να επιβληθεί η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο για έξι μήνες (Άρθρα 85, 86 Κανονισμού Ε.Ο.Κ),στο μέλος του Δ.Σ του σωματείου Α.Σ ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, κ. ΣΑΜΑΛΕΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Η ποινή αρχίζει το Σάββατο 12/9/2020 και λήγει τη Πέμπτη 11/3/2021. Η ποινή του προαναφερόμενου παράγοντα του σωματείου Α.Σ ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, μαζί με όλα τα σχετικά έγγραφα θα κοινοποιηθούν στην Υπηρεσία του για ενημέρωση.

β)Να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο επτακοσίων (700) ευρώ(Άρθρο 7 ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΕΣΚΑΒΔΕ), στο σωματείο Α.Σ ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ για την προσβλητική ανακοίνωση που απέστειλε και δημοσιεύθηκε στην ιστο-σελίδα Basket247.

Το σωματείο Α.Σ ΛΕΩΝ, οφείλει να καταβάλει το εν λόγω χρηματικό ποσό πριν την έναρξη των Πρωταθλημάτων, επί ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιοδήποτε Πρωτάθλημα. Η ΕΣΚΑΒΔΕ θα καταθέσει το ποσό αυτό στη συνέχεια, για τις ανάγκες ευαγούς ιδρύματος της Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

γ)Το Δ.Σ. έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής πρωταθλημάτων για την περαιτέρω έρευνα της προσβλητικής ανακοίνωσης του Α.Σ. ΛΕΩΝ από το νομικό σύμβουλο και σε περίπτωση που κριθεί ότι το περιεχόμενο αυτής είναι εξυβριστικό και δυσφημιστικό να κατατεθεί από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα, προς αποφυγή ταλαιπωρίας των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. και λόγω των μετακινήσεων, έγκληση κατά του νομίμου εκπροσώπου του σωματείου.4)Έγινε δεκτή η απόφαση τηςΚΕΔ ΕΣΚΑΒΔΕ για μη ορισμό διαιτητών από τους Συνδέσμους ΕΣΚΑΒΔΕ, στους αγώνες της ανδρικής ομάδας του σωματείου Α.Σ ΛΕΩΝ , για το πρώτο δίμηνο από την έναρξη του αντίστοιχου Πρωταθλήματος. Αφού δεν υπήρχε άλλο θέμα, έληξε η συνεδρίαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button