“Τα γυρίζει” τώρα ο προϊστάμενος αθλητισμού του δήμου Αγρινίου: “Ήταν μυθοπλασία…”

Τι γράφει σχετικά με τον "παιδεραστή προπονητή" - 20 φορές τροποποίησε την αρχική του ανάρτηση του!

Σε στροφή 180 μοιρών προέβη τις τελευταίες μέρες ο προϊστάμενος αθλητισμού και παιδείας του δήμου Αγρινίου Θανάσης Μουρτζιάπης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με δημόσια ανάρτηση του σχετικά με την ύπαρξη προπονητή – παιδεραστή.

Ο προϊστάμενος, που υπηρετεί σε έναν πολύ ευαίσθητο τομέα, με τον οποίον καθημερινά έρχονται σε επαφή εκατοντάδες αθλούμενοι, πολλοί εκ των οποίων παιδιά, σε ανάρτηση του είχε κάνει λόγο για παιδεραστή προπονητή, καλώντας μάλιστα τους γονείς να προσέχουν που στέλνουν τα παιδιά τους! (δείτε σχετικά ΕΔΩ)


Η ανάρτηση του αυτή , έφερε ανησυχία σε γονείς και γενικά όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό στο ΔΑΚ Αγρινίου, μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συμπέραναν πως το σχόλιο αυτο αφορά σε εν ενεργεία προπονητή στίβου του Αγρινίου, μιας και απαντώντας σε σχόλια (που έχει πλέον σβήσει), ο προϊστάμενος κάνει λόγο για “μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις”.

Είναι αξιοσημείωτο άλλωστε, πως ποτέ κατά το παρελθόν υπήρξε σύλληψη ή επώνυμη καταγγελία σε βάρος προπονητή του Αγρινίου γι’αυτόν τον λόγο.

Πληροφορίες του agriniopress.gr , αναφέρουν πως υπήρξε και εισαγγελικό ενδιαφέρον για την ανάρτηση και δόθηκε εντολή στην Ασφάλεια του Αγρινίου να ερευνήσει το θέμα.

Ο ίδιος ο κ. Μουρτζιάπης, σχολιάζοντας τον θόρυβο που προκλήθηκε, έκανε λόγο πριν λίγες μέρες για “μυθοπλασία” και “φανταστικούς διαλόγους” μεταξύ φανταστικών ηρώων…

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο γεγονός, είναι ότι ο Θ. Μουρτζιάπης, επεξεργάστηκε την αρχική του – επίμαχη ανάρτηση περίπου… 20 φορές, αλλάζοντας σχεδόν τελείως το περιεχόμενό της.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: δήμος Αγρινίου Θανάσης Μουρτζιάπης παιδεραστής προϊστάμενος αθλητισμού προπονητής