ΆποψηΡοή Ειδήσεων

“Σεβασμός στην γέννα”

Ανακοίνωση του Συλλόγου Στήριξης Μητέρας Βρέφους “Μήτηρ” για την Διεθνή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στην Γέννα που τιμάται φέτος στις 17 – 23 Μαΐου 2020.

Ειδικότερα:

“Η απόφαση μου ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΣΕΒΑΣΤΗ” είναι το σύνθημα για την Διεθνή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στην Γέννα που τιμάται φέτος στις 17 – 23 Μαΐου 2020.

Ανεξάρτητα από το είδος τοκετού (προγραμματισμένη ή επαναληπτική καισαρική τομή, φυσιολογικός τοκετός στο νοσοκομείο, φυσικός τοκετός στο σπίτι ή όπου αλλού επιλέξει το ζευγάρι), ο σεβασμός καλλιεργείται πριν της απόφασης αυτής.

Είναι ωφέλιμο λοιπόν να ενημερώνεται η γυναίκα/ ζευγάρι σωστά, ουσιαστικά και να αντιμετωπίζεται ολιστικά και εξατομικευμένα. Ανάλογα με το τι επιθυμεί η γυναίκα/ ζευγάρι κ εφόσον πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις/ συνθήκες καλό είναι να προσανατολίζεται και όχι να αποπροσανατολίζεται, να τρομοκρατείται, να μπλοκάρεται και να χάνεται μέσα σε έναν κυκεώνα συγχυτικων, αποδυναμωμένων ή και ενοχικώνσυναισθημάτων.

Διεκδικήστε, αναζητήστε, αλλάξτε μια κατάσταση/ πρόσωπα κλπ όταν το ένστικτο σας λέει να το κάνετε , ενημερωθείτε σωστά και επιλέξτε αυτό που εσάς θα σας ταιριάξει”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button