ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

“Μισόλογα” Παπαναστασίου για τα περιστατικά στο ΔΑΚ

Οι καταστάσεις που έχουν προκληθεί στο ΔΑΚ Αγρινίου, με την καταγγελλόμενη συμπεριφορά του προϊσταμένου Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Αγρινίου, τέθηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Είναι γνωστό πως στο ΔΑΚ έχει επικρατήσει ένα νοσηρό κλίμα, που κορυφώθηκε με επεισόδιο μεταξύ προπονητή και του προϊσταμένου Παιδείας και Αθλητισμού κ. Μουρτζιάπη. Ένα κλίμα που εντάθηκε μάλιστα με δημόσιες αναρτήσεις του κ. Μουρτζιάπη στο facebook, τις οποίες μετά την κατακραυγή, επιχείρησε να “μαζέψει”.

Στην σχετική ερώτηση που έκανε ο κ. Μπελεβώνης της μείζονος αντιπολίτευσης, απάντησε ο δήμαρχος, που επιχείρησε να “στρογγυλέψει” τα πράγματα, κάνοντας ακόμη λόγο για καταστάσεις που σχετίζονται και με “επαγγελματικές αντιζηλίες” , με το ποιοι έχουν δικαίωμα να προπονούν αθλητές στο ΔΑΚ κλπ.

Σε κάθε περίπτωση ο δήμαρχος έκανε γνωστό πως για τα όσα καταγγέλλονται, έχει ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση και ζήτησε να μην υπάρξει περαιτέρω συζήτηση μέχρι αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί.

Σε αυτό συμφώνησαν και οι Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κ. Καψάλης και Μπελεβώνης.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η αντιπολίτευση δεν “σήκωσε” το θέμα όπως θα περίμενε κανείς, για ένα θέμα μάλιστα που έχει αναστατώσει αθλούμενους και γονείς, ενώ και ο κ. Παπαναστασίου, επέλεξε να “στρίψει” με αοριστολογίες και αναφορές σε “συντεχνιακά”.

Π.Η.Τ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button