ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

“Μήπως ο Δήμος Αγρινίου να καθαρίσει πρώτα τις δημοτικές εκτάσεις;” (φωτο)

Καταγγελία για την κατάσταση στην Ματαράγκα

Αυτονόητη η υποχρέωση των δημοτών να καθαρίζουν τα οικόπεδα τους από τα ξεραμένα αγριόχορτά, κάτι που επισημαίνει ο Δήμος Αγρινίου με ανακοίνωση του. Σε πολλές περιπτώσεις τέτοιου είδους οικόπεδα βρίσκονται μέσα στον οικιστικό ιστό και αποτελούν πραγματικές εμπρηστικές βόμβες.
Αυτονόητη όμως θα πρέπει να είναι και η υποχρέωση του δήμου να προχωρήσει στους καθαρισμούς των δημοτικών εκτάσεων , που δεν παρουσιάζουν και την καλύτερη εικόνα.

Τόσο στο Αγρίνιο, όσο και περιφερειακά. Είναι γνώστες οι καταγγελίες που έχουν γίνε για την εικόνα πχ στην περιμετρική οδό, στον δρόμο Αγρίνιο – Δοκίμι, σε κοιμητήρια του Δήμου και ακόμη περισσότερα σε δημοτικές εκτάσεις Δημοτικών Ενοτήτων και χωριών, την ύπαρξη των οποίων, πιθανώς να μην γνωρίζει καν η δημοτική αρχή.


Δημότες ακόμη αναφέρουν και περιπτώσεις δέντρων που δεν έχουν κλαδευτεί και τα κλαδιά τους έχουν μπει σε μπαλκόνια σπιτιών , δίπλα σε τέντες κλπ και πιθανή πυρκαγιά, μπορεί να μεταδοθεί με απρόβλεπτες η και καταστροφικές συνέπειες.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δημοτικού δρόμου που παρουσιάζει το agriniopress.gr από την Ματαράγκα. Αναγνώστης τονίζει πως η οικία πολύτεκνου ατόμου με μόνιμο πρόβλημα υγείας είναι “πνιγμένη” στη βλάστηση σε δημοτικό δρόμο και μια φωτιά κινδυνεύει να μετατρέψει τα πάντα σε κάρβουνο. Και φυσικά αυτή η περίπτωση δεν είναι η μοναδική.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button