ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

“Καυγάς” του δημάρχου Σπ. Κωνσταντάρα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλιου Θέρμου (video)

Αιχμές από την αντιπολίτευση

“Στο πρώτο μετά κορωνοϊό Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος Θέρμου δεν έκρυψε την αποστροφή του στις δημοκρατικές διαδικασίες”, σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης “Αξιοπιστία και Προοπτική στον δήμο Θέρμου”.

Αφορμή, στάθηκε η έντονη διαφωνία που καταγράφτηκε μεταξύ του κ. Σπύρου Κωνσταντάρα και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου κ. Κωστακόπουλου, σχετικά με τη διαδικασία της συνεδρίασης, που έγινε πριν λίγες μέρες. Ο κ. Κωνσταντάρας , έκανε παρατηρήσεις φανερά ενοχλημένος στον πρόεδρο, ο οποίος απάντησε στο ίδιο ύφος, όπως φαίνεται και στο σχετικό απόσπασμα που επιμελήθηκε η μείζων αντιπολίτευση:

Η ανακοίνωση της παράταξης Κασόλα, συνεχίζει:

“Ήρθε, έφυγε, ξαναήρθε, του έφταιγαν όλα κι όλοι. Μέμφθηκε τους συνεργάτες του, τους αντιδημάρχους του, ακόμα κι αυτόν τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν δίστασε να κατηγορήσει και να λοιδωρήσει για ανεπάρκεια και ανοχή σε τί; Στις δημοκρατικές διαδικασίες.
Μέμφθηκε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. γιατί τηρούσε τον Νόμο.

Ήθελε ο δήμαρχος να συνεδριάζει το Δ.Σ. και με fast track διαδικασίες να καλεί την πλειοψηφία να ψηφίζει τις εισηγήσεις, χωρίς συζήτηση.
Η αντιδημοκρατική νοοτροπία και συμπεριφορά του δημάρχου, κι ο τρόπος με τον οποίο αυτή καταδείχθηκε στο Δ.Σ., για μία ακόμα φορά – ας μην λησμονούμε πως το προηγούμενο Δ.Σ. τον είχε εγκαλέσει για αντιδημοκρατική συμπεριφορά – ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΚΤΑ.

ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ ΑΛΛΟΤΙΝΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΗΛΘΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button