Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

“Η πλειοψηφία του Ε.Σ. Αγρινίου, διευκολύνει τις άδικες κυβερνητικές αποφάσεις”

Ανακοίνωση από την παράταξη Εμπορική Συλλογική Κίνηση

Με νέα ανακοίνωση της η παράταξη Εμπορική Συλλογική Κίνηση στον Εμπορικό Σύλλογο του Αγρινίου, απαντά στην πρόσφατη ανακοίνωση της πλειοψηφίας του Συλλόγου, αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με το ωράριο της Μ. Παρασκευής.

Η παράταξη της αντιπολίτευσης, κάνει λόγο για ξεδιάντροπα ψέματα εκ μέρους του προέδρου του Συλλόγου, κατηγορώντας τον ότι έγκαιρα μπορούσε να εξασφαλίσει ένα ωράριο που είχε ανάγκη ή αγορά, ενώ αντ’αυτού, προτίμησε να “ευθυγραμμιστεί” με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μια προκλητική ανακοίνωση του κ. Κωστίκογλου που συνυπογράφει ολόκληρος ο Συνδυασμός του αποτελεί τον ορισμό του ψεύδους και της διαστρέβλωσης της αλήθειας. Ο κ. Κωστίκογλου συνεχίζει το ίδιο βιολί με το καλοκαίρι και επικροτεί τη λογική: ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στην αγορά και ας ανοίγει όποτε θέλει.

«Αμέσως μετά το Πάσχα θα σας ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρεια για ΌΛΑ όσα δε δημοσιοποιούσαμε τόσο καιρό σεβόμενοι την κατάσταση που όλοι βρισκόμαστε λόγω της πανδημίας».

Επειδή όμως τα ξεδιάντροπα ψέματα δε μπορούν να μένουν αναπάντητα ούτε τη Μ. Εβδομάδα οφείλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι:

Ο συνδυασμός Κωστίκογλου μπορούσε να είχε εξασφαλίσει το ωράριο που έχει ανάγκη και ήθελε η Αγορά, εάν τους ενδιέφερε και είχαν ασχοληθεί σοβαρά έγκαιρα με το θέμα, με ενέργειες σε ανώτερες αυτοδιοικητικές βαθμίδες . Έστω και στο παραπέντε θα μπορούσαν επίσης να το είχαν εξασφαλίσει σε τοπικό επίπεδο, εάν τους ενδιέφερε όντως πραγματικά επιδιώκοντας συνάντηση με τους εμπλεκόμενους Φορείς. Ούτε αυτό το κάνανε. Ουδέποτε θεσμικά ζητήσανε Συνάντηση ουδέποτε επιδίωξαν επαφή.

Κυκλοφόρησαν ένα ωράριο στα μέτρα και τη βούληση του κ. Γεωργιάδη. Η μη εξασφάλιση της ειδικής άδειας για άνοιγμα των καταστημάτων μας στις 11.00 αντί για τις 13.00 είναι ξεκάθαρα δική τους ευθύνη. Τα ψευδοάλλοθι περί κυβερνητικής κανονιστικής ντιρεκτίβας είναι ο ορισμός του ψέματος και της παραπληροφόρησης καθώς διακινήσανε το πρόγραμμά τους αρκετές μέρες πριν, λειτουργώντας ως λαγοί της Κυβέρνησης. Με τον ίδιο τρόπο λειτούργησαν και την Κυριακή των Βαΐων δημιουργώντας αναταραχή με δηλώσεις την Ύστατη ώρα.

Η αγορά βράζει και είστε αποκλειστικά Υπεύθυνοι.

Επειδή κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί και ισχυριστεί ότι γίνεται πολύ μεγάλος ντόρος για ένα 2ωρο, όταν έχουν προηγηθεί τόσα παρατεταμένα lockdown, ξεκαθαρίζουμε ότι μεγαλύτερη σημασία από το 2ωρο έχουν οι τακτικές και τα πεπραγμένα αυτών που διευκολύνουν τις άδικες κυβερνητικές αποφάσεις της εκάστοτε κυβέρνησης.

Συνάδελφοι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση
Εμπορική Συλλογική Κίνηση”.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button