Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

“Ενωμένο Εμπόριο”: Καλεί τους Αγρινιώτες να στηρίξουν την Εστίαση

“Επειδή ακριβώς υπάρχουν πολλοί κρίκοι στην αλυσίδα και της τοπικής μας οικονομίας , καλούμε όλους μας με την ιδιότητα του πελάτη καταναλωτή να στηρίξουμε όλες τις επιχειρήσεις της Πόλης μας γιατί έτσι στηρίζουμε το μέλλον του τόπου μας”.

Με τα παραπάνω λόγια, η Γραμματεία του Συνδυασμού “Ενωμένο Εμπόριο”, που μετέχει στις εργασίες του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, σε ανακοίνωσή της καλεί την τοπική κοινωνία να στηρίξει τα καταστήματα του κλάδου της Εστίασης που από χθες «τρέχει» τη δική της καμπάνια για το σκοπό αυτό.

Η ανακοίνωση του “Ενωμένου Εμπορίου” αναφέρει:

Αγαπητοί Συνάδελφοι -και -σες

Αγαπητοί Συμπολίτες και -σες

Έχουμε τονίσει σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας  ότι σε αυτή τη Πόλη που ζούμε ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ιδιαίτερα σε πρωτόγνωρες καταστάσεις όπως αυτές που βιώνουμε τη φετινή χρονιά , αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο.

Είναι βέβαιο ότι μας ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ και μας ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.

Οι μικρές επιχειρήσεις τόσο του ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ όσο και του κλάδου της ΕΣΤΙΑΣΗΣ έχουν βρεθεί λόγω και της υγειονομικής κρίσης σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση όσον αφορά την επιβίωση τους.

Η πρόσφατη ανακοίνωση του συλλόγου της Εστίασης έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό ακριβώς .

Ο συνδυασμός μας με την σημερινή του ανακοίνωση δηλώνει ότι στέκετε δίπλα στους συναδέλφους επαγγελματίες Εστίασης της Πόλης μας .

Καλεί με τη σειρά του για άλλη μια φορά ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες – σες καθώς και όλους τους συναδέλφους -σες Εμπόρους να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις ΕΣΤΙΑΣΗΣ όπως το ίδιο έχουμε αντίστοιχα ζητήσει να κάνουν και για τα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.

Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι η στήριξη των μικρών επιχειρήσεων της Πόλης μας , η επιβίωση τους και η συνέχιση της λειτουργίας τους δεν αφορούν μόνο τους συνάδελφους είτε ανήκουν στο κλάδο του Εμπορίου είτε στον κλάδο της Εστίασης. Σε αυτές εργάζονται πολλοί νέοι και νέες της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής που αποκτούν εισόδημα, συντηρούν  τις  οικογένειες τους και ακόμη αυτό  στη συνέχεια γίνεται ζήτηση και κατανάλωση.

Η λειτουργία των περισσοτέρων επιχειρήσεων που στεγάζονται σε μισθωμένα ακίνητα δίνουν εισόδημα σε συμπολίτες μας , ιδιοκτήτες των ακινήτων ,που και αυτοί με τη σειρά τους πληρώνουν φόρους στο κράτος για αυτά τα εισοδήματα και επίσης οι επιχειρήσεις πληρώνουν και υπηρεσίες όπως ρεύμα τηλέφωνα κα.

Σε όλη τη διάρκεια της δεκαετούς κρίσης, η οποία δυστυχώς παραμένει αλλά και ενισχύθηκε με την υγειονομική κρίση ,όλοι όσοι ζούμε σε αυτή τη Πόλη έχουμε βιώσει την εικόνα των κενών καταστημάτων ακόμη και σε κεντρικούς δρόμους που μόνο θλίψη προκαλούν σε όλους.

Επειδή ακριβώς υπάρχουν πολλοί κρίκοι στην αλυσίδα και της τοπικής μας οικονομίας , καλούμε όλους μας με την ιδιότητα του πελάτη καταναλωτή να στηρίξουμε όλες τις επιχειρήσεις της Πόλης μας γιατί έτσι στηρίζουμε το μέλλον του τόπου μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button