Αγορά

“Elite Group Μπλίτσας”: ‘Έκπτωση 45% στους συνεπείς πελάτες της ΗΡΩΝ

Μία ακόμη πολύ σημαντική επιλογή προσφέρει στους πελάτες της η “Elite Group Μπλίτσας” στο Αγρίνιο.

Είναι η έκπτωση έως και 45% στους συνεπείς πελάτες στη χρέωση ρεύματος που μπορούν να πετύχουν μέσω της συνεργασίας του ασφαλιστικού γραφείο με την εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ΗΡΩΝ.
Βάσει νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2020 καμία από τις εταιρείες παροχής ρεύματος δεν μπορεί να έχει πάνω από το 50% των παροχών (ΠΧ ΔΕΗ). Το γραφείο, λοιπόν, πέραν των οικονομικών ασφαλειών που παρέχει, σύγκρινε όλες τις εταιρείες παροχής ρεύματος, τους όρους και τα ψιλά γράμματα, ώστε να επιλέξει την μεγαλύτερη εταιρεία που παράγει και προμηθεύει ρεύμα με τις οικονομικότερες χρεώσεις, κάνοντας αυτά ακριβώς που υπόσχεται.

Η εταιρία ΗΡΩΝ είναι μία από τις εταιρείες του ομίλου ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ (κατασκευαστής όλων των γεφυρών και δρόμων στη χώρα) και πρέπει να σημειωθεί ότι η συνεργασία της με την “Elite Group Μπλίτσας” σημαίνει ότι ο τοπικός καταναλωτής δεν θα μιλά απρόσωπα με ένα τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών αλλά θα έχει τις παροχές, το σέρβις και την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου δικτύου στην πόλη του, το Αγρίνιο, όπως και σε όλη την ευρύτερη περιοχή!

Με την έκπτωση έως 45% στην τιμή της κιλοβατώρας από την εταιρεία ΗΡΩΝ, που είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης προμηθευτής και παραγωγός ρεύματος, δίνεται η ευκαιρία στους καταναλωτές να επωφεληθούν με νυχτερινή χρέωση όλο το 24ωρο, ανεξαρτήτου ύψους κατανάλωσης.

Με τον τρόπο αυτό, μια μέση ελληνική οικογένεια συνεργαζόμενη με το ασφαλιστικό γραφείο, από την μείωση των ασφάλιστρων και την μείωση στις χρεώσεις ρεύματος ωφελείται από 300 έως 500 ευρώ ετησίως.


Η “Elite Group Μπλίτσας” βρίσκεται στην Καραπαπά 16 (έναντι Κ.Ε.Π.) Αγρίνιο
Τηλ.: 26411 02997 – Κιν.: 69 80 966 933.
Fax: 26411 00374, e-mail: blitsasst@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button