ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

“Δεν ψηφίσατε την ΒΑΑ του Αγρινίου το 2014” – “Ηθελα ΟΧΕ και όχι ΒΑΑ”

Άργησε αρκετά η συζήτηση για την ΒΑΑ του Αγρινίου στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο γιατί εκτός των άλλων έπρεπε να αποσαφηνιστεί και πόσα είναι τα χρήματα και πόσα τελικά θα απορροφήσουμε.

Πέρα από τις γνωστές κάπως αφαιρετικές τοποθετήσεις, π.χ. ότι φτιάχνουμε ΒΑΑ αλλά θα έχουμε ανεργία, έπρεπε να μας εξηγήσει και η κ. Σταθοπούλου ως ειδική δίπλα στον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη μερικά πράγματα. Και τα εξήγησε: είπε ότι “θα πάρετε…αυτά που θα μπορέσετε”!

Ξεκαθάρισε,πράγματι η απορροφητικότητα για το Αγρίνιο είναι κάπου πάνω από 6 εκατομμύρια(όπως είπε ο κ. Φαρμάκης είναι πάνω από τον μέσο όρο της Περιφέρειας)και τα σχεδόν 50 εκ. που ακούγονται δεν είναι αληθινά αλλά είναι δυνητικά κι ανταγωνιστικά, άλλωστε μαζί με την Πάτρα τα διαθέσιμα λεφτά είναι σχεδόν 75 εκ.

“Να μην λέμε πως θέλουμε το ένα και όχι το άλλο, να δούμε πως μπορούμε να πάρουμε χρήματα που δικαιούμαστε”, το έκλεισε η κ. Σταθοπούλου.

Είχε προηγηθεί η σύγκρουση μεταξύ Παπαναστασίου-Σταρακά. “Όταν είχαμε φέρει την έγκριση της ΒΑΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο του 2014, εσείς ως μείζων αντιπολίτευση δεν την είχατε ψηφίσει”, είπε η Χ. Σταρακά. “Δεν πίστευα στην ΒΑΑ ήθελα το Αγρίνιο να μπει σε ΟΧΕ για να επωφεληθεί όλη η περιοχή και όχι μόνο η πόλη”, απάντησε ο Γ. Παπαναστασίου, που “επέστρεψε” τα πυρά, θυμίζοντας πως η παράταξη Μοσχολιού δεν είχε ψηφίσει το πρόγραμμα της ΒΑΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο το 2016, με την κ. Σταρακά να δείχνει ξεκάθαρα πάντως, πως δεν θεωρεί και τόσο την παράταξη της “συνέχεια” αυτής του πρώην δημάρχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button