Δυτική Ελλάδα

ΠΥΣΠΕ Αιτωλ/νιας: Χαρακτηρίστηκαν οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί

epi-paidikos-stathmos

Συνεδρίασε σήμερα το ΠΥΣΠΕ Αιτωλοακαρνανίας και χαρακτηρίστηκαν οι οργανικά υπεράριθμοι στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Νομού.

Οι εκπαιδευτικοί, που έχουν χαρακτηρισθεί ως υπεράριθμοι, καλούνται να υποβάλουν, με αποκλειστική ευθύνη τους είτε αυτοπροσώπως στη Δ/νση Π.Ε Αιτωλ/νίας είτε μέσω email (mail@dipe.ait.sch.gr) την επισυναπτόμενη Αίτηση – Δήλωση τοποθέτησης υπεραρίθμου (Υπόδειγμα. 1) μέχρι και τη Δευτέρα 07/05/2018 και ώρα 14:00 μ.μ.
Οι εκπαιδευτικοί θα συμπληρώσουν τη δήλωση τοποθέτησης με τις σχολικές μονάδες της ομάδας, που τους αντιστοιχεί, σύμφωνα με τη στήλη «ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ» του ΠΙΝΑΚΑ1.
Στον ΠΙΝΑΚΑ 2 αναγράφονται τα οργανικά κενά των σχολικών μονάδων, που ανήκουν στην αντίστοιχη ομάδα.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Όσοι από τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί ονομαστικά υπεράριθμοι στον ανωτέρω πίνακα και δεν έχουν υποβάλει αίτηση βελτίωσης θέσης κατά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μετάθεσης το Δεκέμβριο 2017, παρακαλούνται να συνυποβάλουν με την αίτησή τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για εντοπιότητα , συνυπηρέτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση φοίτησης, προκειμένου να τους υπολογισθούν τα αντίστοιχα μόρια.
Η συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π..Ε. για την τοποθέτηση των οργανικά Υπεράριθμων εκπαιδευτικών θα γίνει την Τρίτη 7/5/2018.
Τα ονόματα των Υπεράριθμων και τα κενά που μπορούν να δηλώσουν ο καθένας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Πρωτοβάθμιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button