Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΠΥΣΠΕ Αιτωλοακαρνανίας: εκτιμήσεις για αρκετά κενά, κυρίως Δασκάλων

Σήμερα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Πρωτοβάθμιας Αιτωλοακαρνανίας οι συμπληρώσεις ωραρίου όλων των ειδικοτήτων, σύμφωνα με τον αιρετό του ΠΥΣΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Τάσο Σκαρμούτσο.

Ο ίδιος εκτιμά πως θα υπάρξουν αρκετά κενά σε όλες τις ειδικότητες και κυρίως Δασκάλων. Αύριο παράλληλα, στις 16:00 θα ανακοινωθεί επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας το πότε θα ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Σκαρμούτσος, έχουν ήδη αναρτηθεί οι τοποθετήσεις όλων των αναπληρωτών Γενικής και Ειδικής Αγωγής και αύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου όλοι οι μόνιμοι και αναπληρωτές θα κάνουν ανάληψη στις θέσεις που έχουν τοποθετηθεί.Ak;omh, μέσω Διευθυντών Σχολικών μονάδων θα διαβιβαστούν στη Διεύθυνση όλα τα δικαιολογητικά πρόσληψης των αναπληρωτών.

Από 2 Σεπτεμβρίου όσοι αναπληρωτές επιθυμούν βελτίωση θέσης μπορούν να στέλνουν σχετική αίτηση στην Πρωτοβάθμια.Όταν γίνει η δεύτερη φάση πρόσληψης αναπληρωτών, θα εξετάσει το υπηρεσιακό Συμβούλιο τις αιτήσεις βελτίωσης.

Αναφέρει ακόμη στην ανάρτησή του:

“Οι Διευθυντές σχολικών μονάδων αφού ελέγξουν στο myschool τις τοποθετήσεις όλων των ειδικοτήτων και το ενημερώσουν,τυχόν νέες άδειες που θα προκύψουν να ενημερώσουν την Διεύθυνση και το Πυσπε.Την Πέμπτη θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ για τη β φάση αποσπάσεων από Νομό σε Νομό και για τις ανακλήσεις.Στη συνέχεια θα έχουμε μια πλήρη εικόνα των κενών για να σταλούν στο Υπουργείο.Την Πέμπτη θα γίνει και η διάθεση ειδικοτήτων από Δευτεροβάθμια Αιτωλνίας.

Η εκτίμηση μου είναι ότι θα υπάρξουν αρκετά κενά σε όλες τις ειδικότητες και κυρίως Δασκάλων, διότι όπως έχω ενημερώσει τα ολοήμερα στην Α φάση θα παραμείνουν κλειστά!!!

Αύριο θα ανακοινωθεί επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας το πότε θα ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους συναδέλφους μόνιμους και αναπληρωτές!!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button