Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

«Πυρά» του Κακλαμανάκη κατά Αυγενάκη: «Σιωπούσε όταν άκουγε το “να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ”»

Ο Νίκος Κακλαμανάκης, χρυσός Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας ξέσπασε μέσω facebook για την υπόθεση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο facebook ο Νίκος Κακλαμανάκης στρέφεται κατά του Λευτέρη Αυγενάκη. Αφορμή για τα λόγια του χρυσού Ολυμπιονίκη αποτέλεσε η υπόθεση του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού, που χτύπησε υπάλληλο στο αεροδρόμιο, όπως κατέγραψε κάμερας ασφαλείας.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης κάνει λόγο για «καθυστερημένη αποπομπή του βουλευτή Ηρακλείου, ο οποίος ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων». Μάλιστα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα αποκαλύπτει ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης σιώπησε σε περίπτωση κορυφαίας αθλήτριας της ιστιοπλοΐας «που εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με καταγεγραμμένες φράσεις των παραγόντων της διοίκησης της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας “να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ”».


«Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού κ Αυγενάκη, όταν ήδη υπήρχαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων;

Η Κόκκινη κάρτα στον κ. Αυγενάκη από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις του, ως μέχρι πρόσφατα μέλους της Κυβέρνησης σε δύο Υπουργεία, έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα, ώστε να μην νιώθει ο στενός του συνεργάτης ότι μπορεί να επικαλεστεί το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;” για να επιβληθεί σε οποιοδήποτε πολίτη αυτής της χώρας.

Αναφέρομαι ενδεικτικά σε πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ελέγχου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που ούτε ως είδηση δεν ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό. Παρ’ ότι σε αυτό το πόρισμα είδαμε παραβάσεις που χαρακτηρίστηκαν σαν ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ από έγκριτους δημοσιογράφους. Αντιμετωπίσαμε τη σιωπή του Υφυπουργού για κορυφαία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με καταγεγραμμένες φράσεις των παραγόντων της διοίκησης της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας “να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ” «θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε αθλητή σε ένα λεπτό». Δεν εφαρμόστηκε o νόμος με αποτέλεσμα τη δικαστική δική μου συνεχιζόμενη ταλαιπωρία από τους παράγοντες της διοίκησης της ΕΙΟ. Είδαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία από κατ ευθείαν αναθέσεις του κ Αυγενάκη, με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού και κατόπιν του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε μία εμπορική εταιρεία αγροτοαθλητισμού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Δυστυχώς η μη εφαρμογή των νόμων, οι παραβάσεις και παραλείψεις τους, χάνονται στα σκοτάδια των λαβυρίνθων της διοικήσεως και φυσικά αφήνουν παθητικά αδιάφορους τους πολίτες.

Είναι καιρός πια να δούμε και τι «κρύβει» και δεν μπορεί να αποκαλύψει η κάμερα και τι μας φανερώνει το «σκοτάδι» των πράξεων αυτών που ορίζουν τη ζωή μας.

Επιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο», αναφέρει ο Νίκος Κακλαμανάκης σε ανάρτησή του.

sportal.gr

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button