Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πυρά Λήξης Προσκόπων Αγρινίου (φωτο)

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου πραγματοποίησε το Σάββατο στις 23 Ιουνίου και ώρα 8:00 την πυρά λήξης του.
Λυκόπουλα, πρόσκοποι και ανιχνευτές μαζί με γονείς και επίσημους συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο χώρο του συστήματος, ώστε να κλείσουν την προσκοπική χρονιά του 2017 – 2018 .

Από πλευράς της Δημοτικής Αρχής, την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Κωσταντίνος Καλαντζής αντιδήμαρχος Υγείας και η Όλγα Σαλακίδου Αντιδήμαρχος Τουρισμού .

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι βαθμοφόροι παρουσίασαν το έργο τους και υπήρξαν βραβεύσεις για τα παιδιά που συμμετείχαν στην Π.Α.Π.Ε., για τα βραβεία που απέσπασαν, καθώς και οι απονομές του ΧΡΥΣΟΥ ΒΕΛΟΥΣ στα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή την δοκιμασία.

Επίσης βραβεύτηκε ο κ. Νίκος Αμπλιανίτης, επιχειρηματίας για την μακροχρόνια προσφορά στους Προσκόπους. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μουσική και τραγούδια που επέλεξε για τους συμμετέχων, o dj Γιώργος Ρόμπολας.

“Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης , για τα σουβλάκια που μας παραχώρησαν την ΦΑΡΜΑ ΛΑΙΝΑ, ΤΟ ΚΡΕΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ , και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ , και για την πολύτιμη βοήθεια τους ,το ΚΟΥΡΕΙΟ Μυγδάκης Κωσταντίνος και τον Σπύρο Λιόκαυτο με το COFFEE EXPRESS .
Η προσκοπική χρονιά τελείωσε και ελπίζουμε να έχουμε καλές κατασκηνώσεις, Όλοι μαζί …. μπορούμε περισσότερα …ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!”, καταλήγει η ανακοίνωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button