Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Ψάχνει για σανίδα σωτηρίας ο Κεραυνός Ποταμούλας

Παράταση ζωής προσπαθεί να δώσει στον Αθλητικό Σύλλογο της Ποταμούλας και η απερχόμενη διοίκηση, με εμφανή τα σημάδια ανησυχίας για το μέλλον της ομάδας.

Έτσι, καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση την Κυριακή 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Ποταμούλας στις 11:00 το πρωί.


Μια ομάδα που κουβαλάει ιστορία χρόνων, από το 1978 μέχρι σήμερα ψάχνει για σανίδα σωτηρίας!

Η ανακοίνωση:

“Σε εποχές δύσκολες για όλους, οι συνθήκες είναι εκείνες που ορίζουν τις αποφάσεις.

Πολλές φορές οι αποφάσεις αυτές είναι δύσκολες, αφού περιέχουν βαρύ συναισθηματικό φορτίο.
Η αντικειμενική ωστόσο πραγματικότητα, είναι εκείνη που τελικά συνθέτει το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά απ τις περσινές δυσκολίες για το μέλλον του αθλητικού μας συλλόγου, μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφάσισε να αναλάβει ευθύνες και να εγγυηθεί την συμμετοχή της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας του πρωταθλήματος ΕΠΣΝΑ ΑΙΤΟΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
Μοναδικό μας στόχος ήταν τότε η διατήρηση της ομάδας και η παραμονή της στην Β Κατηγορία.
Σε λιγοστό χρόνο, οργανώθηκε το ετήσιο πανηγύρι στην κεντρική πλατεία του χωριού, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία, αφού κατάφερε τόσο να κρατήσει ζωντανή την καλοκαιρινή μας εκδήλωση, όσο και να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για την κάλυψη των πρώτων εξόδων της αγωνιστικής περιόδου.

Η χρονιά αυτή έκλεισε θετικά, αφού η ομάδα με πολλούς κόπους, κατάφερε των αρχικό της στόχο.
Συνοδοιπόροι σε όλο αυτό, ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, οι τοπικές επιχειρήσεις του χωριού, καθώς και άλλοι φίλοι και φίλες του συλλόγου.

Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα, η δύσκολη πραγματικότητα που έχουμε όλοι να αντιμετωπίσουμε, κάνει ακόμη πιο δύσκολο, το ενδεχόμενο να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε ακόμη μια φορά.

Έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους, αλλά και απέναντι στην ιστορία του συλλόγου, αποφασίζουμε να μην συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που ξεκίνησε ακριβώς πριν έναν χρόνο.
Θεωρούμε εν τέλη, πως είναι πιο σοβαρό και πιο υπεύθυνο να σταματάς κάτι, παρά να συνεχίζεις γνωρίζοντας πως δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις ως το τέλος.

Καλούμε έτσι, όλους τους φίλους της ομάδας, όλους τους συγχωριανούς, αλλά και όλους όσους αγάπησαν και δούλεψαν σκληρά για τον ΚΕΡΑΥΝΌ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ, αν το επιθυμούν, να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια.
Εμείς θα είμαστε δίπλα τους!!!

Είναι ακόμη ανάγκη, να κάνουμε γνωστό δημόσια, πως οποίος αποφασίσει να ηγηθεί μιας νέας για τον σύλλογο πορείας, θα αναλάβει μια ομάδα χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση απ το παρελθόν.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΑΠΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ_ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ”

potamoulanews.blogspot.com

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button