Δυτική ΕλλάδαΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Το καλωσόρισμα της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών στους νέους φοιτητές

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών με ανακοίνωση που εξέδωσε, καλωσόρισε τους νέους φοιτητές που επέλεξαν να σπουδάσουν στα τμήματα του Πανεπιστημίου και τους εύχεται μία δημιουργική ακαδημαϊκή πορεία. Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει τα εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που επέλεξαν να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο Πατρών, τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε μια δημιουργική ακαδημαϊκή πορεία. Το Πανεπιστήμιό μας είναι ένα από τα πρώτα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, όπως άλλωστε προκύπτει από τις εξωτερικές αξιολογήσεις και διεθνείς κατατάξεις, προσφέροντας υψηλού επιπέδου σπουδές στους φοιτητές μας.


Η πάγια θέση της Πρυτανείας είναι ότι το Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο οφείλει να διασφαλίζει το αγαθό της παιδείας, να προασπίζεται θεσμούς και ακαδημαϊκές αξίες και να διατηρεί τους υψηλούς στόχους του. Το όραμά μας συνεχίζει να εκφράζεται με τις λέξεις: Αριστεία, Διαφάνεια, Ακαδημαϊκότητα, Δημοκρατία.

Στην προσπάθειά μας για την υλοποίηση αυτού του οράματος, σας θέλουμε όλους δίπλα μας και για το νέο ακαδημαϊκό έτος, προκειμένου να συνεχίσουμε να δημιουργούμε συνθήκες ανάπτυξης ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Πανεπιστημίου μας καλή και εποικοδομητική ακαδημαϊκή χρονιά.

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button