Ροή Ειδήσεων

Προβληματισμός στους εμπόρους της Ναυπάκτου για τη λευκή νύχτα

epi-nafpaktos2
Μια ακόμη λευκή νύχτα ετοιμάζεται να ζήσει η αγορά της Ναυπάκτου απόψε, Σάββατο 19 Αυγούστου.

Ως φαίνεται όμως, η νύχτα αυτή μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για τους καταστηματάρχες που θα πάρουν μέρος, αφού το «πατατράκ» της περασμένης εβδομάδας είναι ακόμη νωπό με την επίσκεψη της αστυνομίας να γράφει για παράβαση ωραρίου τους επαγγελματίες

Ήδη έχουν υποβληθεί 78 μηνύσεις σε καταστήματα που συμμετείχαν στη λευκή νύχτα του περασμένου Σαββάτου και αν αναλογιστεί κανείς τα λεγόμενα του προέδρου του εργατικού κέντρου Μ.Χάρου περί ύπαρξης κι άλλων καταγγελιών για την λευκή νύχτα του Σαββάτο 19 Αυγούστου, είναι εύκολα κατανοητό, ότι οι επαγγελματίες καρδιοχτυπούν μήπως ζήσουν κάποιο ανάλογο σκηνικό.

Μέσα σ’ άυτό το κλίμα λοιπόν έρχεται να προστεθεί και το post σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του προέδρου του δημοτικού λιμενικού ταμείου Ναυπάκτου Αντ.Φράγκου που μιλά κι αυτός με τη σειρά του για «έκρηξη» τοπολατρείας και κοινωνικού ενδιαφέροντος μέσα από σωρεία καταγγελιών ανώνυμων και επώνυμων.

Διαβάστε τι αναφέρει σχετικά ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου:

«Καταγγελιών Τόπος»
Είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι με το πρόσχημα του «τοπολάτρη» δείχνουν το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το μέλλον και την ανάπτυξη αυτού του τόπου. Η φετινή χρονιά και ιδιαίτερα η καλοκαιρινή περίοδος διακρίνεται για την έκρηξη «τοπολατρίας» και «κοινωνικού ενδιαφέροντος» κάποιων συμπολιτών μας, οι οποίοι είτε ανώνυμα είτε και επώνυμα έχουν καταγγείλει:
1. Τα τετραγωνικά μέτρα που καταλαμβάνουν τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων στις παραλίες (με τις πλατείες ευτυχώς ακόμη δεν έχουν ασχοληθεί!)
2. Τον αριθμό των τραπεζοκαθισμάτων που αναπτύσσουν τα καταστήματα των παραλιών στους κοινόχρηστους χώρους
3. Τον φωτισμό των καταστημάτων στις παραλίες
4. Το ωράριο λειτουργίας των καφέ – μπαρ στο λιμάνι
5. Το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στις λευκές νύχτες
Βέβαια όλα αυτά κάποιοι τα χρεώνουν σε συμπολίτισσα μας καθώς αποτελεί την εύκολη λεία, ωστόσο, έχουν γνώση οι φύλακες!
Σε όλους αυτούς ένα πράγμα θα ήθελα να πω:
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον αλλά μην κόπτεσθαι τόσο για το μέλλον αυτού του τόπου και μην δείχνετε τόση κοινωνική ευαισθησία!

nafpaktianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button