ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Προβλήματα της περιοχής των Παρακαμπυλίων στη συνάντηση Φαρμάκη με προέδρους Κοινοτήτων

Με τους προέδρους των Κοινοτήτων Αγίου Βλασίου, Αμπελιών και Ποταμούλας συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

«Η Περιφέρεια είναι εδώ για όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα για εκείνους που “φυλάττουν Θερμοπύλες”, στις πιο απομακρυσμένες περιοχές», σημείωσε ο κ. Φαρμάκης ενώ συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή των Παρακαμπυλίων.


Θυμίζουμε πως λόγω της κακοκαιρίας για μία ακόμη φορά η δρόμος στο 18ο χλμ της Ε. Ο Αγρίνιου -Καρπενήσιου έκλεισε, προσωρινά, λόγω κατολίσθησης.

«Ο κ. Φαρμάκης έχει γνώση αυτών των προβλημάτων και ειδικότερα ότι αφορά την Ε.Ο Αγρίνιου- Καρπενήσιου έχουν δρομολογηθεί περαιτέρω δράσεις συντήρησης της υφιστάμενης οδού σε συνέχεια αυτών που έγιναν το προηγούμενο διάστημα», ανέφερε ο πρόεδρος Ποταμούλας κ. Ανδρώνης.

Σε ανάρτηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης ανέφερε τα εξής:

«Είχα τη χαρά να συναντηθώ σήμερα με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, Π. Πολυχρόνη (Αγίου Βλασίου), Κ. Γερνά (Αμπελίων) και Δ. Ανδρώνη (Ποταμούλας) της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων, προκειμένου να συζητήσουμε για ζητήματα που αφορούν τις τοπικές κοινότητες και ιδιαίτερα για τα προβλήματα προσπελασιμότητας που αντιμετωπίζουν.

Η Περιφέρεια είναι εδώ για όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα για εκείνους που “φυλάττουν Θερμοπύλες”, στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Γι’ αυτό και θα κάνουμε ότι μπορούμε, προκειμένου να μπορούν να απολαμβάνουν όλοι, ίσες δυνατότητες και ίσες ευκαιρίες».

Η ανάρτηση του Προέδρου της Ποταμούλας Δημήτρη Ανδρώνη:

«Συναντηθήκαμε σημερα με τον περιφερειαρχη κυριο Φαρμάκη. Θέσαμε τα σοβαρά προβληματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή των Παρακαμπυλιων.

Ο κ. Φαρμάκης έχει γνώση αυτών των προβλημάτων και ειδικότερα ότι αφορά την Ε.Ο Αγρίνιου- Καρπενήσιου έχουν δρομολογηθεί περαιτέρω δράσεις συντήρησης της υφιστάμενης οδού σε συνέχεια αυτών που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.

Όσον αφορά την νέα χάραξη η οποία είναι στην αρμοδιότητα του υπουργείου Υποδομών μάς έγιναν γνωστές οι προσπάθειες που έχουν γίνει καθώς και οι ενέργειες που μπορούν να γίνουν ώστε να υπάρχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον συζητήθηκαν και αλλά προβληματα των χωριών μας και θα αναζητηθούν το προσεχές διάστημα οι καλύτερες δυνατές λύσεις».


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button