Δυτική Ελλάδα

Προβλήματα στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας από την κακοκαιρία (φωτο)

geg-ptosi-dentrou-bonitsaΌπως σε όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας έτσι και σε πολλές περιοχές του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας από τα  καιρικά φαινόμενα υπήρξαν διακοπές ρεύματος,  πλημμύρες σε δρόμους, καταστροφή πολλών χιλιομέτρων της αγροτικής οδοποιίας, ενώ αναφέρθηκαν ζημιές σε γεφύρια στην Πλαγιά, Μοναστηράκι και Νήσσα. 
Πολλά τηλέφωνα δέχτηκε ο Δήμος  για τα προβλήματα που δημιούργησαν οι ξαφνικές νεροποντές και η χαλαζόπτωση με δυνατό άνεμο. Λόγω των  ορμητικών νερών έφυγαν ολόκληρα κομμάτια αγροτικής οδοποιίας.
 Στη Βόνιτσα χάρη στην έγκαιρη διάνοιξη των αυλάκων που ρέουν προς την θάλασσα γλύτωσαν τα χειρότερα. Πολλά δένδρα έπεσαν σε ολόκληρη την περιοχή από τους δυνατούς ανέμους δημιουργώντας προβλήματα. 
Ένα γεγονός όμως χθες τη νύχτα (2/2/2015) παραλίγο να αποβεί μοιραίο σε διερχόμενο αυτοκίνητο και τον οδηγό του στην περιοχή «Χώρα» πίσω από το κάστρο  από πτώση δένδρου. 
Αμέσως τα συνεργεία του Δήμου, με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Πάντα που σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και με το Δασαρχείο, έφθασαν στο σημείο όπου έγινε ο απεγκλωβισμός και η διάνοιξη του  δρόμου .  

Είναι η πολλοστή φορά που στη Βόνιτσα συμβαίνει κάτι τέτοιο και έχουμε πτώσεις των δένδρων. 

  
 

katounanews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close