Πρόβλημα με τους εμβολιασμούς στο νοσοκομείο Αγρινίου, μετά την αύξηση των ραντεβού

Για ταλαιπωρία των πολιτών που σπεύδουν να εμβολιαστούν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, έκανε λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος της ελ. αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου και εργαζόμενος στο Ίδρυμα Στέλιος Μερμίγκης, με ανάρτηση του στο facebook.

Γίνεται λόγος για ταλαιπωρία πολιτών μιας και το γεγονός της αύξησης των ραντεβού πρώτης και τρίτης δόσης κατά κύριο λόγο, δεν έχει συνοδευτεί και με το αντίστοιχο προσωπικό. Δηλαδή εργάζεται το ίδιο υγειονομικό προσωπικό, που εργάζονταν και την προηγούμενη περίοδο, που τα ραντεβού ήταν πολύ λιγότερα.


«Ταλαιπωρία των συμπολιτών μας που προσέρχονταν για τον εμβολιασμό τους με την τεράστια αναμονή που τους περίμενε. Ο λόγος είναι ότι ενώ έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα ραντεβού για την ακρίβεια έχουν τριπλασιαστεί μετά τα νέα μέτρα, ο αριθμός των υπεύθυνων ιατρών στα εμβολιαστικά κέντρα είναι αυτός της μονάδας. Με έναν λοιπόν γιατρό για τρεις εμβολιαστικές γραμμές είναι προφανές ότι θα σχηματιστούν ουρές από ταλαίπωρους πολίτες», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μερμίγκης στην πρόσφατη ανάρτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες Τρίτη 16 Νοεμβρίου στην Αιτωλοακαρνανία έγιναν 1.311 εμβολιασμοί, εκ των οποίων 572 πρώτης δόσης, 174 δεύτερης δόσης και 610 τρίτης, αναμνηστικής δόσης.

Μόλις πριν λίγες μέρες οι εμβολιασμοί δεν υπερέβαιναν τους 400 με 500 την ημέρα.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: αύξηση εμβολιασμών καθυστερήσεις νοσοκομείο Αγρινίου