Ποντάρισμα στα φαβορί της ημέρας

Απέφυγα χθες την “γκέλα” της Αργεντινής και η δυάδα που επέλεξα να βάλω στις επιλογές μου επιβεβαιώθηκε με τον εύκολο άσο της Κροατίας το βράδυ απέναντι στη Νιγηρία.

Σήμερα υπάρχουν πάλι τρεις αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι δύο περιλαμβάνουν δύο μεγάλα φαβορί.


Θα αφήσω στην άκρη το παιχνίδι της Κόστα Ρίκα με τη Σερβία αφού συμφωνώ με το βασικό μας ποντάρισμα που πηγαίνει στο διπλό των Σέρβων.

Θα ασχοληθώ με τις άλλες δύο αναμετρήσεις, οι οποίες έχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Η Γερμανία αντιμετωπίζει το Μεξικό και ο άσος θα αποτελέσει το στήριγμά μου. Ο Γιόακιμ Λεβ δέχθηκε έντονη κριτική για την απόφασή του να αφήσει εκτός αποστολής τον Σανέ, ωστόσο αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από τον τρόπο με τον οποίο έχει σκεφτεί να παρατάξει την ομάδα του.

Το Μεξικό δεν έχει κακή ομάδα αλλά απέναντι στην καλοδουλεμένη γερμανική μηχανή, θεωρώ ότι δύσκολα θα καταφέρει να βγάλει στο χορτάρι τις αρετές που έχει σαν ομάδα.

Οι Γερμανοί είναι δυνατοί και αμυντικά, μπορούν να κρατήσουν το μηδέν και να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ που θα τους χαρίσει μια ιδανική πρεμιέρα στη διοργάνωση.

Το βράδυ περιμένουμε πώς και πώς την πρώτη παρουσία της Βραζιλίας. Της ομάδας που κατά την άποψη των περισσότερων είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Νέιμαρ πρόλαβε να επιστρέψει έγκαιρα από τον τραυματισμό του και παρά το γεγονός ότι έμεινε εκτός δράσης για περίπου 3,5 μήνες, δείχνει να βρίσκεται στα καλύτερά του.

Ο Τίτε χρησιμοποιεί μια διάταξη με την οποία βρίσκει ισορροπία σε όλες τις γραμμές του. Ειδικά η τετράδα στο κέντρο με Κουτίνιο, Νέιμαρ, Παουλίνιο και Γουίλιαν βγάζει τρόμο σε οποιαδήποτε αμυντική γραμμή.

Αμυντικά η Βραζιλία έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και θεωρώ ότι δεν θα δυσκολευτεί να περάσει από τον όμιλο, ακόμη και με τρεις νίκες αν χρειαστεί.

Σήμερα θα ρισκάρω λίγο παραπάνω και θα πάρω τον άσο από το πρώτο ημίχρονο ανεβάζοντας την απόδοση.

footballbet.gr

Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Κόστα Ρίκα Μουντιάλ 2018