ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Ένα βήμα πριν το πρωτοδικείο ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Άκαρπη και η χθεσινή γενική συνέλευση του Ναυπακτιακού Αστέρα καθώς κανένας ενδιαφερόμενος δεν εμφανίστηκε .H περίπτωση του κ. Καραμπάρμπα ακόμη δεν έχει κάτι χειροπιαστό με αποτέλεσμα ο Ναυπακτιακός μετά από μια χρονιά που ολόκληρη η Ελλάδα μιλούσε γι αυτόν δείχνει να βρίσκεται ένα βήμα πριν το πρωτοδικείο.

Να θυμίσουμε ότι η περσινή διοίκηση με πρόεδρο το Λάμπρο Χρυσανθόπουλο έχει παραιτηθεί και δεν πρόκειται να συνεχίζει στην ομάδα της Ναυπάκτου.

Μια νέα εξέλιξη μετά την σημερινή γενική συνέλευση είναι οτι η ομάδα δεν θα δηλωθεί ούτε στην Γ’Εθνική , ούτε στο Α’ τοπικό με αποτέλεσμα μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού μας να βρίσκεται κοντά στην διάλυση.

Χρονικά περιθώρια υπάρχουν ώστε η ομάδα να δηλωθεί ακόμη και στην Γ΄Εθνική όμως δεν υπάρχει καμία ορατή λύση που θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος έστω και της Α’κατηγορίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Αναμένουμε λοιπόν τις επόμενες ημέρες που θα όσο περνούν θα είναι ακόμη και πιο δύσκολες για τον Ναυπακτιακό όσο δεν υπάρχει κάποιος να ηγηθεί ατομικά ή έστω με ένα ομαδικό σχήμα για τη σωτηρία της ομάδας.

nafpaktianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button