Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Πρωτοδικείο Αγρινίου: Σε εξέλιξη οι επανακαταμετρήσεις των σταυρών-ποιους αφορούν

Τρία συνεργεία, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, κάνουν αυτή τη στιγμή καταμέτρηση σε σταυρούς, μετά από σχετικά αιτήματα, στο Πρωτοδικείο του Αγρινίου.

Τα αιτήματα επανακαταμέτρησης υποβλήθηκαν από υποψήφιους δημοτικούς αλλά και κοινοτικούς συμβούλους, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως διαδικασίες έχουν εκκινήσει ακόμη και υποψήφιοι που δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγούν.


Δηλαδή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν υποψήφιοι που έχουν αιτηθεί επανακαταμέτρηση, επειδή έχουν απορίες ως προς την σταυροδοσία τους, αν και γενικά, βρίσκονται χαμηλά σε σταυρούς.

Σχετικά αιτήματα, έχουν κατατεθεί από τον κ. Γιάννη Αγγελοκωστόπουλο (Δ.Ε. Αγρινίου), που να σημειωθεί πως τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα τον παρουσίαζαν να εκλέγεται, όμως από το Πρωτοδικείο παρουσιάζεται να υπολείπεται σε σταυρούς της Βάσως Καραγκούνη, που με βάση το αποτέλεσμα αυτό, εκλέγεται.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως επανακαταμέτρηση γίνεται και για τους υποψηφίους δυο Δημοτικών Ενοτήτων του Αγρινίου και συγκεκριμένα της Μακρυνείας και του Παναιτωλικού, από την παράταξη Παπαναστασίου.

Εξετάστηκαν ακόμη περιπτώσεις ισοψηφιών σε κάποιες τοπικές κοινότητες, ενώ από την παράταξη της κ. Σταρακά, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη τρεις υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, έχουν αιτηθεί επανακαταμέτρηση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η επανακαταμέτρηση για την παράταξη του κ. Καζαντζή, μετά από αίτημα που κατέθεσε ο Σπύρος Βελαέτης.

Η σχετική διαδικασία, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Εφόσον διαπιστωθούν αποκλίσεις, οι εμπλεκόμενοι, βάσει του νόμου, καλούνται να προχωρήσουν σε ενστάσεις.

Σε εξέλιξη στο Πρωτοδικείο του Μεσολογγίου, βρίσκεται και το “θρίλερ” με την έβδομη έδρα του νέου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη στην Αιτωλοακαρνανία, έπειτα από αίτημα επανακαταμέτρησης που έχει καταθέσει ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Περικλής Γερμανός.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button