ΕξελίξειςΠολιτική

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Αγγελάκα

po-aggelakas

Μια ακόμα δύσκολη, για όλους μας, χρονιά φθάνει στο τέλος της. Ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να δοκιμάζεται, λόγω της συνεχιζόμενης λιτότητας και της ύφεσης, ενώ ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας βρίσκεται σε οριακό σημείο. Η ανεργία έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά, που το πολυτιμότερο κομμάτι της αναζητά το μέλλον του έξω από τη χώρα.

Παρʼ όλα αυτά, σʼ αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά, καταφέραμε πολλά προς την πορεία αναγέννησης της Ελλάδας. Κυρίως, όμως καταφέραμε να ανακτήσουμε τη χαμένη, από πολλών ετών, αξιοπιστία μας και συγχρόνως τη βάσιμη ελπίδα μας, πως το αύριο θα είναι καλύτερο για μας και τα παιδιά μας.

Διαψεύσαμε τις «Κασσάνδρες», που μας είχαν ξεγραμμένους και πόνταραν στη χρεωκοπία μας και στη διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής, ενώ από «παράδειγμα προς αποφυγήν», μέσα σʼ ένα χρόνο, γίναμε «παράδειγμα προς μίμηση».

Η Ελλάδα αλλάζει και γίνεται ισχυρότερη. Η κοινωνία γίνεται δικαιότερη. Η οικονομία μας γίνεται ανταγωνιστικότερη. Σʼ αυτή τη δύσκολη πορεία της μεγάλης ανατροπής συνεισφέραμε όλοι μας, ο καθʼ ένας με τις δικές του δυνάμεις. Αυτοί, όμως, που εξακολουθούν να παραβλέπουν το καθήκον τους, προσκολλημένοι σε νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Πολιτεία θα σταθεί αμείλικτη.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την Ανάκαμψη και τη Ανάπτυξη, που δεν θα βασίζεται μόνο στην ευημερία των αριθμών, αλλά στο επίκεντρο θα είναι ο άνθρωπος και το περιβάλλον. Το συνθημά μας  “Ενα  σύγχρονο κράτος στην υπηρεσία  του Πολίτη ”  δείχνει την  αποφασιστικότητα  όλων των στελεχών μας για  αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών προς τους  πολίτες, τους  επενδυτές και την κοινωνία  γενικότερα. Μέσα από αποτελεσματικές διαδικασίες, μείωση της  γραφειοκρατίας και  διάθεση για επίλυση των προβλημάτων ”

Σε όλους τους κατοίκους της επικράτειάς μας, από τα Διαπόντια νησιά μέχρι το ακρωτήριο Ταίναρο, εύχομαι προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία και δύναμη. Στην αυγή του νέου χρόνου ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και ας φανούμε αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button