Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πρώτη με οκτώ έδρες η «Ιατρική Ενότητα» στις εκλογές του Ι.Σ. Αγρινίου

Οι αρχαιρεσίες για τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014. στα γραφεία του Συλλόγου.

Από την εκλογική διαδικασία, αναδείχθηκαν τα 11 μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο, πρόεδρος, αντιπρόεδρος, έξι μέλη για το Πειθαρχικό Συμβούλιο και έξι αναπληρωματικά, τρία μέλη για την Εξελεγκτική Επιτροπή και τρία αναπληρωματικά και έξι μέλη ως εκπρόσωποι του ΙΣΑ στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.


Αυτή την ώρα, γίνεται η επαλήθευση των αποτελεσμάτων για το Πειθαρχικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και τους εκπροσώπους στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνδυασμός Ιατρική Ενότητα, κατέλαβε τις περισσότερες έδρες και συγκεκριμένα, τις οκτώ από τις 11.

Συγκεκριμένα, από την «Ιατρική Ενότητα» εξελέγησαν οι: Παντελής Παπαθανάσης, Γιώργος Αγραφιώτης, Απόστολος Βασιλόπουλος, Ζογανάς Κωνσταντίνος, Ζήσης Αθανάσιος, Μπόνας Απόστολος, Σκιαδάς Δημήτριος και Ξυλωμένος Απόστολος.

Δύο έδρες πήρε η Προοδευτική Κίνηση Γιατρών, τις οποίες καταλαμβάνουν ο Διονυσόπουλος Λεωνίδας και ο Τσούτσας Κωνσταντίνος.

Μία έδρα για τη Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση και τον Σιδέρη Κωνσταντίνο.

Όταν τα αποτελέσματα των εκλογών εγκριθούν από την Περιφέρεια, το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε Σώμα.  

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button