Πρώτη επίσημη για τον Παναιτωλικό για την περίοδο 2014 – 2015 (φωτο)

Παρουσία περίπου 200  φιλάθλων έγινε στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού το απόγευμα η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας στην οποία και μετείχαν τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομαδας μέχρι αυτήν την στιγμή.

Παρόντες ήταν ο Αντρέ Αλβες, ο Σίμο Ρουμπουλάκου, ο Παναγιώτης Κόρμπος και ο τερματοφύλακας Ανδρέας Κολοβούρης. Η παρουσία του κόσμου δεν θύμιζε πάντως προηγούμενα χρόνια, προφανώς εξαιτίας και της “φτωχής” μεταγραφικής κίνησης που υπάρχει μέχρι σήμερα.


Στην προπόνηση επίσης μετείχαν και πέντε παίκτες από την ομάδα νέων (Ζαρκάδας, Δημουλάς, Χαντάκιας, Κολοκοτρώνης και Κωνσταντινόπουλος)

Ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία στην άμμο έκανε ο Γιώργος Θεοδωρίδης.

Οι προπονήσεις θα συνεχίσουν όλη την εβδομάδα στο Αγρίνιο πρωί και απόγευμα και την ερχόμενη Δεύτερα η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι η πλέον καθοριστική για τα μεταγραφικά του Παναιτωλικού, αφού η διοίκηση έχει στόχο μέχρι την αναχώρηση για το Καρπενήσι να έχει προσθέσει στο δυναμικό της τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν ο στόπερ και ο αριστερός μπακ καθώς και οι δυο περιφερειακοί.

φωτογραφίες :Φωτο ΔΕΡΒΙΣΗΣ- panaitolikos.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress