ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Προτείνει τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου για τα ζητήματα πολιτών-δήμου ο Γ. Καραμητσόπουλος

Τη δημιουργία ενός άτυπου συμβουλευτικού οργάνου αναφορικά με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν τόσο τους πολίτες αλλά και το Δήμο Αγρινίου, ελέω των ζητημάτων που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού, προτείνει ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών», Γιώργος Καραμητσόπουλος.

Συγκεκριμένα:

“Αγαπητοί συνάδελφοι

Στις δύσκολες ώρες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας είναι κατανοητό από όλους ότι παραμερίζουμε πολιτικές ή και κομματικές σκοπιμότητες και προτάσσουμε την κοινωνία.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι σταματάμε να λέμε τη γνώμη μας και τις προτάσεις μας. Αντιθέτως, επιβάλλεται να το κάνουμε.

Για αυτό πιστεύω, λόγω των έκτακτων καταστάσεων, είναι απαραίτητο να υπάρχει συχνή επαφή για ενημέρωση, συζήτηση και κατάθεση προτάσεων, του Δημάρχου Αγρινίου με τους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Θα βοηθούσε σημαντικά ως ένα άτυπο συμβουλευτικό όργανο σχετικά με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που μπορεί και πρέπει να πάρει ο Δήμος μας σε θέματα όπως:

– μέτρα στήριξης και ανακούφισης φτωχών συμπολιτών μας, ανέργων, επαγγελματιών που έκλεισαν την επιχείρηση τους, αγροτών και άλλων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης
– μέτρα στήριξης του Νοσοκομείου και των Δομών υγείας του Δήμου μας
– επιπλέον προσλήψεις που απαιτούνται για να καλυφθούν οι μεγάλες ελλείψεις στις υπηρεσίες του Δήμου μας, κυρίως στην καθαριότητα.

Και πολλά άλλα.

Με εκτίμηση

Για τη «Συμμαχία Πολιτών»
Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button