Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Πρωταθλητές Ελλάδας οι Αγρινιώτες στο Μπριτζ

Πρωταθλητές στην ενότητα 1-11 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ομάδων αναδείχθηκαν οι Αγρινιώτες αθλητές Μερίτσης Άνθιμος, Αναγνωστός Κωνσταντίνος, Γκουρνέλος Αντρέας και Παππάς Κωνσταντίνος.

 

Με εξαιρετική εμφάνιση και 5 ευρείες νίκες στην τελευταία ημερίδα σκαρφάλωσαν από την 6η στην 1η θέση, ανάμεσα στις 20 ομάδες που είχαν προκριθεί στον τελικό της κατηγορίας. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ομίλου που ομάδα του κερδίζει την συγκεκριμένη κατηγορία!

mpritz2

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Κούρτης Δημήτρης και Έλενα Παπαγεωργίου που αγωνίστηκαν στην κατηγορία 1-16 με τους Λυδία Μανούση (Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ) και Κόκκινο Ιωάννη (αθλητή της Θεσσαλονίκης) αντίστοιχα, τερματιζοντας 9οι ανάμεσα ανάμεσα σε 20 ομάδες και προσπερνώντας πολύ ισχυρότερους αντιπάλους.

 

 

Χορηγούμενη

papathanasiou2025 Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button