Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πρόταση να γίνει το KAΠΗ του δήμου Μεσολογγίου εμβολιαστικό κέντρο

Πρόταση για να λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο το ΚΑΠΗ του δήμου Μεσολογγίου, κατέθεσε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος και Δημοτικός Σύμβουλος Πάνος Παπαδόπουλος.

Η σχετική πρόταση υποβλήθηκε στην 6η ΥΠΕ και τον δήμο, ώστε να συνδράμουν:

“Είναι γεγονός ότι οι εμβολιασμοί στην χώρα μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, το Κ.Υ. Μεσολογγίου, και το Κ.Υ Αιτωλικού λειτουργούν πλέον ως εμβολιαστικά κέντρα αποσυμφορώντας αφενός την πίεση που δέχθηκε στο πρώτο στάδιο η Ν.Μ. Μεσολογγίου και αφετέρου επεκτείνοντας σε άλλες ηλικιακές κατηγορίες (60-64 ετών) τους εμβολιασμούς.

Παρόλα αυτά πολλοί συμπολίτες μας 75-79 ετών δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού το επόμενο χρονικό διάστημα και βρίσκονται σε αναμονή.

Με βάση την εμπειρία μου ως Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου«ΧΑΤΖΗΚΏΣΤΑ» αλλά και ως Δημοτικός Σύμβουλος θεωρώ ότι απαιτείται ΑΜΕΣΑ να λειτουργήσει η δομή ΚΑΠΗ του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ως εμβολιαστικό κέντρο και τούτο διότι:
→ Διαθέτει ιατρό
→ Θα υποστηριχθεί από νοσηλεύτριες του Κ.Υ Μεσολογγίου και
της κοινωφελούς.
→ Έχει πρόσβαση ικανοποιητική για τα άτομα αυτής της ηλικίας
(75-79)

Παρακαλώ λοιπόν ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και η 6η ΥΠΕ να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια, ώστε το ΚΑΠΗ το επόμενο χρονικό διάστημα να λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button