Δυτική Ελλάδα

Προτάσεις πολυτέκνων για την έξοδο από την κρίση

epi-syllogos-polyteknon

Εξονυχιστικό έλεγχο και διασταύρωση περιουσιακών στοιχείων όλων των Ελλήνων αρχής γενομένης από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητά με επιστολή του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και περιχώρων, παραθέτοντας τις προτάσεις του για “την αποφυγή της ολικής καταστροφής της χώρας”

Αναλυτικά η επιστολή του Συλλόγου που απευθύνεται στην πολιτική ηγεσία της χώρας:

” Η οικονομική εξαθλίωση των ασθενέστερων οικονομικά Ελλήνων συνεχίζεται όχι απλά με αμείωτο αλλά με αυξανόμενο ρυθμό. Φόροι επί φόρων, χαράτσια, συνεχόμενες αυξήσεις του κόστους ζωής με παράλληλες μειώσεις μισθών, συντάξεων, επιδομάτων κ.λ.π. είναι στην ημερήσια διάταξη της ζωής μας. Τώρα είναι προ των πυλών και μαζικές απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων και εκπαιδευτικών, κατ΄ εντολή της τρόικας και της πρόθυμης υλοποίησης από την  Κυβέρνησή σας, αδιαφορώντας για τα τεράστια προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν και θα προκαλέσουν πραγματικό σοκ σε χιλιάδες οικογένειες με απρόβλεπτες συνέπειες.
Σε κάθε κριτική που γίνεται στην ολέθρια αυτή πολιτική διατυμπανίζετε σ΄ όλους τους τόνους και μαζί με σας πλείστα όσα Μ.Μ.Ε και μεγαλοδημοσιογράφοι, ότι αν δεν εφαρμοστεί το πρόγραμμα θα οδηγηθούμε σε ολική κατάρρευση.
Εμείς χωρίς περιστροφές και πολλά λόγια σας καταθέτουμε την εξής απλή και αποτελεσματική πρόταση
Να γίνει ενδελεχής έλεγχος και διασταύρωση περιουσιακών στοιχείων (κινητών και ακινήτων),άνοιγμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών και OFF SHORE Εταιρειών, όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων, αρχής γενομένης από τον Αξιότιμο Κύριο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και να φθάσει μέχρι τον τελευταίο Ελληνα πολίτη χωρίς καμιά επαναλαμβάνουμε εξαίρεση. Ο έλεγχος αυτός είναι εφικτός αφού η απαραίτητη τεχνολογία υπάρχει και τα αποτελέσματα του ελέγχου ειδικά για τα δημόσια πρόσωπα να δημοσιοποιούνται.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν υιοθετήσετε την πρότασή μας τα αποτελέσματα θα είναι πολλαπλά και ωφέλιμα.
Πρώτον θα ελεγχθεί άμεσα ο παράνομος πλουτισμός, η φοροδιαφυγή, η απάτη,  η λεηλασία του Εθνικού πλούτου και της δημόσιας περιουσίας απ΄ όσους έγινε. Δεύτερον με την άμεση  δήμευση της περιουσίας όλων όσων παρανόμως την απέκτησαν δεν θα γεμίσουν απλά τα δημόσια ταμεία, αλλά θα υπερκαλυφθεί το δημόσιο χρέος της χώρας. Τρίτον θα έχει τη δυνατότητα το κράτος να αποκαταστήσει τις οικονομικές αδικίες που έκανε προς τις ασθενέστερες τάξεις και δεν θα χρειασθεί να κάνει απολύσεις πετώντας στον Καιάδα χιλιάδες συνανθρώπους  μας.
Τέταρτον θα απαλλαγούμε από την ασφυκτική πίεση της Τρόικας που απαιτεί στην κυριολεξία πλήρη υποταγή και υποδούλωση της χώρας μας και αρπαγή του Εθνικού μας πλούτου. Πέμπτον θα ανακτήσουμε την απωλεσθείσα Εθνική μας αξιοπρέπεια και θα αναπτερωθεί το πληγωμένο ηθικό του Λαού μας.
΄Εκτον θα ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών και έβδομον θα μπορεί η πολιτεία να χαράξει νέα πολιτική προόδου και ανάπτυξης αντιμετωπίζοντας την ανεργία κυρίως των νέων που έφθασε σε εφιαλτικά επίπεδα (63%) και εν συνεχεία επιτέλους να ψηφισθεί ένας ΔΙΚΑΙΟΣ και σταθερός φορολογικός νόμος, εδραιώνοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πολιτών προς το κράτος και αντιστρόφως.
Δεν τρέφουμε την  αυταπάτη ότι θα τύχουμε απαντήσεως, ευελπιστούμε όμως ότι η πρότασή μας θα αποτελέσει έναυσμα για να παρακινηθούν και άλλοι σύλλογοι και όσο το δυνατόν περισσότεροι έλληνες για να απαιτήσουν κι αυτοί την υλοποίησή της.
Αν αυτό γίνει θα αποφευχθεί η ολική καταστροφή της χώρας.
Τέλος η πρότασή μας αποτελεί απάντηση στον ισχυρισμό σας ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα άλλης λύσης και πολιτικής απ αυτή που εσείς εφαρμόζετε.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button