Δυτική Ελλάδα

"Πρωταπριλιάτικο αστείο οι δηλώσεις Σαλμά"

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, σχετικά με την έδρα του ΤΕΙ της Δυτικής Ελλάδος,  ο δήμαρχος της Πάτρας. Λέει μάλιστα πως έλαβε διαβεβαιώσεις πως δεν υπάρχει

Με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά, σχετικά με την έδρα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννης Δημαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Μόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο μπορούμε να εκλάβουμε τις δηλώσεις ενός αναρμόδιου υπουργού, για την έδρα του ΤΕΙ και την μεταφορά της από την Πάτρα στο Μεσολόγγι.
Ο κ. Σαλμάς, -όπως υπαγορεύει η κοινή λογική- είναι αρμόδιος να ομιλεί για θέματα που αφορούν την υγεία και όχι για θέματα παιδείας και μάλιστα με δηλώσεις πριμοδότησης της εκλογικής του περιφέρειας.
Σε επικοινωνία που είχα χθες με το Υπουργείο Παιδείας, έλαβα την απόλυτη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση ορισμού του Μεσολογγίου ως έδρας του ΤΕΙ.
Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, ενάντια στο αυτονόητο της παραμονής της έδρας στην Πάτρα θα μας βρει απέναντι, με τρόπο δυναμικό και απόλυτο.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button