ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Προστίθενται κλίνες Covid στο νοσοκομείο Αγρινίου

20 οι ασθενείς που νοσηλεύονται-φόβοι ότι θα αυξηθούν εξαιτίας των πολλών νέων κρουσμάτων

Αλλαγές επέρχονται στη λειτουργία του νοσοκομείου του Αγρινίου, αφού το τρίτο κύμα της πανδημίας έχει επηρεάσει την Αιτωλοακαρνανία, που μπαίνει από τα ξημερώματα της Πέμπτης στο υψηλότερο επίπεδο επιδημιολογικού κινδύνου.

Η αύξηση των κρουσμάτων μοιραία θα φέρει και περισσότερες εισαγωγές, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες από την κλινική Covid αναφέρουν πως έχουν καλυφτεί 20 από τα 24 διαθέσιμα κρεβάτια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ακόμη, πως αναστέλλονται τα τακτικά χειρουργεία και θα χειρουργούνται πλέον μόνο έκτακτες περιπτώσεις.

Ιατρικά, η εξέλιξη αυτή δεν είναι και η καλύτερη , αποτελεί μια λύση ανάγκης, αφού κάλλιστα ένα μη έκτακτο περιστατικό που δεν χειρουργείται σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως μπορεί να παρουσιάσει επιδείνωση.
“Κρεβάτια έχουμε, προσωπικό έχουμε;” ρωτάνε από την πλευρά τους υγειονομικοί του νοσηλευτικού ιδρύματος για να αναδείξουν για άλλη μια φορά το πρόβλημα στην έλλειψη προσωπικού, που έχει σαν αποτέλεσμα υπηρεσίες να αναστέλλουν τη λειτουργία τους, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της πανδημίας.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες από το νοσοκομείο της πόλης του Αγρινίου, κάνουν λόγο για ενίσχυση της κλινικής Covid με επιπλέον δέκα κρεβάτια, ώστε να καλυφθεί η ανάγκη της πολύ πιθανής αύξησης της εισαγωγής νέων περιστατικών τις επόμενες μέρες.

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου δεν έχει αλλάξει η εικόνα. Νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ένας εκπαιδευτικός 50 ετών, από σχολείο της Αμφιλοχίας και ένας ηλικιωμένος από το Μεσολόγγι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button