Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πρόστιμο στον κολυμβητή που διασώθηκε από ferry boat στο Ρίο – Αντίρριο

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ένας άνδρας επιχείρησε να διασχίσει κολυμπώντας τη γέφυρα στο Ρίο-Αντίρριο, αλλά τον παρέσυραν τα ρεύματα και τον έσωσε ferry boat.

Ο λόγος για τον 67χρονο κολυμβητή που σώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής από το Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΑΒΟΥΝΙΩΤΙΣΑ” το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρίο προς Αντίρριο.

Οκαπετάνιος ενός ferry boat είδε τον κολυμβητή σε δυσχερή θέση, μεταξύ τρίτου και τέταρτου πυλώνα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Το φέρυ μποτ περισυνέλεξε τον 67χρονο κολυμβητή, καλά στην υγεία του, ενώ από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας επιβλήθηκαν στον 67χρονο οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

“Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρίου, απογευματινές ώρες της 14/08/20, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΑΒΟΥΝΙΩΤΙΣΑ” Ν.Π.12433 το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρίο προς Αντίρριο, για την ύπαρξη κολυμβητή σε δυσχερή θέση, μεταξύ τρίτου και τέταρτου πυλώνα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Το εν λόγω Ε/Γ-Ο/Γ περισυνέλεξε τον 67χρονο ημεδαπό κολυμβητή, καλά στην υγεία του, ενώ από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας επιβλήθηκαν στον 67χρονο οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button